Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Z cyklu co to za skrzynia

Featured Replies

Napisano

silnik 1108,

wrzucam zdjęcia półosi:

dsc0076fyi.jpg

dsc0077aw.jpg

dsc0078my.jpg

dsc0079pk.jpg

dsc0080c.jpg

lewarek pasuje 900kowy do niej (wsteczny ani się nie wciska ani nie podciąga).

Potrzebuję kupić uszczelniacz półosi (czy jak to tam się nazywa) i nie wiem jaki do jakiej skrzyni. Może ktoś poratuje numerami z epera (skrzyni i uszczelniacza)

Widać jak tam mokro icon_rolleyes.gif

Napisano

> silnik 1108,

> wrzucam zdjęcia półosi:

> lewarek pasuje 900kowy do niej (wsteczny ani się nie wciska ani nie podciąga).

> Potrzebuję kupić uszczelniacz półosi (czy jak to tam się nazywa) i nie wiem jaki do jakiej skrzyni.

> Może ktoś poratuje numerami z epera (skrzyni i uszczelniacza)

> Widać jak tam mokro

pewnie C.526. wydaje mi sie, ze uszczelniacz polosi bedzie taki jak do CC700/900...to albo skrzynia eskowa, albo z jakiegos unolota podlozona?? takie moje typy sa

Napisano

mam taką u siebie na pewno c.526 smile.gif sej 2002 mpi

Napisano
  • Autor

silnik ze skrzynią wkładałem, ale wyjmowany był z nieskończonego projektu z CC a wcześniej podobno ten zestaw siedział w SC VAN.

Czyli ide do sklepu i mowie ze chce uszczelniacz polosi lewej (kierowca) SC VAN 2002 1.1 MPI i mi dadzą taką jak trzeba.

Wymiana to te śrubki trzeba wykręcić ze skrzyni czy coś jeszcze?

Nakrętka przy tarczy? Sworzeń?

Napisano

> silnik 1108,

> wrzucam zdjęcia półosi:

> lewarek pasuje 900kowy do niej (wsteczny ani się nie wciska ani nie podciąga).

> Potrzebuję kupić uszczelniacz półosi (czy jak to tam się nazywa) i nie wiem jaki do jakiej skrzyni.

> Może ktoś poratuje numerami z epera (skrzyni i uszczelniacza)

> Widać jak tam mokro

masz za wysoko auta uszy wahaczy nie sa pozaginane biglaugh.gifbiglaugh.gif u mnie jest to samo tez mnie czeka wymiana mad.gif

Napisano

> masz za wysoko auta uszy wahaczy nie sa pozaginane u mnie jest to samo tez mnie czeka wymiana

Haha. A ja myslalem, ze tylko ja mam pozaginane te uszy smile.gif A mam tylko -40/40 zlosnik.gif

Jezeli na wybojach slysze metaliczny dzwiek (a zawiecha wymieniona, sprawna) i przy gwaltownym odpuszczeniu gazu na 1 i 2 (badz dodaniu) to znaczy, ze padly poduszki? Przy wjezdzaniu w dziure slysze halas tylko od strony kola ktore wpadlo w dziure i zjezdzaniu z progu zwalniajacego slysze glosne stukniecie po obu stronach auta.

Sory ze sie podpinam ale dzisiaj wymienilem gumy staba a halas jest nadal angryfire.gif

Jakie krzynki sa w 1.1mpi 2007? Moja cos halasuje poniewaz olej ucieka i nie wiem czy ja reanimowac przy swapie i kupic nowa sick.gif Podciagany wsteczny i polosie grube.

Napisano

> Haha. A ja myslalem, ze tylko ja mam pozaginane te uszy A mam tylko -40/40

> Jezeli na wybojach slysze metaliczny dzwiek (a zawiecha wymieniona, sprawna) i przy gwaltownym

> odpuszczeniu gazu na 1 i 2 (badz dodaniu) to znaczy, ze padly poduszki? Przy wjezdzaniu w

> dziure slysze halas tylko od strony kola ktore wpadlo w dziure i zjezdzaniu z progu

> zwalniajacego slysze glosne stukniecie po obu stronach auta.

> Sory ze sie podpinam ale dzisiaj wymienilem gumy staba a halas jest nadal

> Jakie krzynki sa w 1.1mpi 2007? Moja cos halasuje poniewaz olej ucieka i nie wiem czy ja reanimowac

> przy swapie i kupic nowa Podciagany wsteczny i polosie grube.

Słuchaj ja mam to samo.... ale u mnie strasznie skrzypi... nie idzie już wytrzymac... i nie wiem co chodzi...;/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.