Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

alfa 156

Featured Replies

Napisano

> Witam..jest alfa 156 Ti:

> + przebieg prawdziwy, bezwypadkowy

Na zdjęciach ładnie się prezentuje

> - silnik 2.0jts, cena ( zależy jak patrzeć )

A jak Ty na niego patrzysz? Czego oczekujesz?? Zawalidrogą na pewno nie będzie. Szatański pewnie też nie, no i o niskim spalaniu też raczej można zapomnieć.

> Warto się pchać w ten silnik czy nie

> Pozdrawiam

> http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-156-sport-pakiet-ti-166km-warszawa-i1688881922.html

Napisano
  • Autor

Był sprawdzany a ASO Górka i tak jak pisałem przebieg i bezwypadkowość potwierdzona waytogo.gif

Ja mam teraz stilo 140km..więc mocy raczej mi wystarczy waytogo.gif...ja szukam czegoś większego na chwilę obecną...co ma więcej drzwi...co się ładnie prezentuje ( wiadomo kwestia gustu biglaugh.gif ) tylko że każdy odradza jts itd itd niewiem.gif

Napisano

> Był sprawdzany a ASO Górka i tak jak pisałem przebieg i bezwypadkowość potwierdzona

> Ja mam teraz stilo 140km..więc mocy raczej mi wystarczy ...ja szukam czegoś większego na chwilę

> obecną...co ma więcej drzwi...co się ładnie prezentuje ( wiadomo kwestia gustu ) tylko że

> każdy odradza jts itd itd

Jeśli szukasz czegoś większego od stilo to chyba źle trafiłeś zlosnik.gif Alfa w środku jest naprawdę niewielka. Jeśli jesteś wysoki to z tyłu pasażerowie będą mieli mało miejsca na nogi. Bagażnik też bez szału, siedzenia nie składają się. Myślę, że stilo przewieziesz znaczenie więcej wink.gif

JTS jest polecany przez tych, którzy nimi jeżdżą. Dla mnie wadą jest to, że nie można załadować LPG.

Napisano

> Witam..jest alfa 156 Ti:

> + przebieg prawdziwy, bezwypadkowy

> - silnik 2.0jts, cena ( zależy jak patrzeć )

> Warto się pchać w ten silnik czy nie

cena, jesli to wszystko co napisano w ogłoszeniu jest prawdą, jest po prostu adekwatna do stanu.

JTS to nie jest zły silnik, ale ma problem wspólny dla wszystkich silników benzynowych z wtryskiem bezposrednim - nadmierne gromadzenie się nagaru.

Poza tym nie ma większych bolączek. To dużo lepszy wybór niz zwykły TS.

ja bym zgłębił kwestię, którą poruszył Patre - samochód z reichu, a blachy z hiszpanii.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.