Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kierunkowskazy wariują

Featured Replies

Napisano

tzn. chyba przełącznik ale nie jestem do końca pewien. Czasami działają, czasami nie no.gifprzy mocniejszym skręcie kierą działają, jadąc prosto i włączając kierunek jest loteria, z awaryjnymi to samo. Coś w instalacji skoro awaryjne to też loteria? hmm.gif myślałem, że tylko przełącznik ale chyba jakaś grubsza afera. Czy ktoś miał podobny przypadek, da się coś samemu z tym zrobić? Pacjent to odwieczne Megane I

Napisano

Takie jaja jak najbardziej może powodować właśnie przełącznik zespolony.

Napisano

Jeszcze może zaproponuje - ale to tylko spekulacja i Mnie nie linczujcie - słynny brak masy na tylnych lampach?

Zobacz czy aby stop, pozycyjne i cofania z tyłu dobrze świecą. Bo jak masa z tyłu na lampach śniedzieje to elektryka się dzienie zachowuje.

Napisano

> Jeszcze może zaproponuje - ale to tylko spekulacja i Mnie nie linczujcie - słynny brak masy na

> tylnych lampach?

> Zobacz czy aby stop, pozycyjne i cofania z tyłu dobrze świecą. Bo jak masa z tyłu na lampach

> śniedzieje to elektryka się dzienie zachowuje.

Słynny brak masy powoduje choinkę w lampach o ile dobrze pamiętam.

Napisano
  • Autor

> Słynny brak masy powoduje choinkę w lampach o ile dobrze pamiętam.

dzięki za sugestię, sprawdzę ok.gif

Napisano
  • Autor

> Jeszcze może zaproponuje - ale to tylko spekulacja i Mnie nie linczujcie - słynny brak masy na

> tylnych lampach?

> Zobacz czy aby stop, pozycyjne i cofania z tyłu dobrze świecą. Bo jak masa z tyłu na lampach

> śniedzieje to elektryka się dzienie zachowuje.

stop, pozycyjne i cofania dobrze święcą ale odkryłem taką zależność. Jak naciskam pedał hamulca kierunkowskazy nie działają, jak nie naciskam wszystko jest ok. Jak jadę i naciskam pedał hamulca podświetlają się delikatnie kontrolki kierunkowskazów i przygasa delikatnie podświetlenie licznika kilometrów. Francuska zagadka hmm.gif Jakieś pomysły może?

Napisano

No zaczyna mi to pasować na przebijanie masy włąśnie w lapmach tylnich.

Wykręć tylne lampy, odłącz kostki podające napięcia i przeczyść kostki. W samych lampach - tam gdzie są gniazda do podłaczenia kostek elektrycznych dognij blaszki śrubokrętem tak, aby włożona kostka z przewodami miała lepszy styk niż dotychczas.

Napisano

> stop, pozycyjne i cofania dobrze święcą ale odkryłem taką zależność. Jak naciskam pedał hamulca

> kierunkowskazy nie działają, jak nie naciskam wszystko jest ok. Jak jadę i naciskam pedał

> hamulca podświetlają się delikatnie kontrolki kierunkowskazów i przygasa delikatnie

> podświetlenie licznika kilometrów. Francuska zagadka Jakieś pomysły może?

Masa a w zasadzie jej brak, na lampach może tego nie widać, a może jest za jasno żebyś to zauważył ok.gif

W poprzednim moim poście zapomniałem dodać, że u mnie tak się zaczeło. Jak wrzuciłem kierunek to żarzyła się kontrolka od hamulca. Potem było tylko gorzej.

Napisano
  • Autor

> No zaczyna mi to pasować na przebijanie masy włąśnie w lapmach tylnich.

> Wykręć tylne lampy, odłącz kostki podające napięcia i przeczyść kostki. W samych lampach - tam

> gdzie są gniazda do podłaczenia kostek elektrycznych dognij blaszki śrubokrętem tak, aby

> włożona kostka z przewodami miała lepszy styk niż dotychczas.

Ok, później przeczyszczę i dam znać czy dało rezultat, ważne, że jest dobry trop ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.