Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

el.szyby odwrotne działanie przycisków

Featured Replies

Napisano

witam.

wymieniałęm w vw polo 2002r. -9n moduł komfortu na moduł obsługujący c.zamek na pilota-scyzoryk.

zaprogramowałem el.szyby (mam 2szt tył korbki) bo się nie otwierały-zrobiłem i wszystko niby oki ,tylko przyciskiem do prawego okna otwiera się lewe a do lewego otwiera sie prawe -niby pierdoła ale z czasem zaczyna mnie to wkurzać.

ma ktoś pomysł o co tu chodzi ?

Na starym module było dobrze.

Napisano

Zgaduję że może najłatwiej zamienić kable idące do przycisków? smile.gif

> witam.

> wymieniałęm w vw polo 2002r. -9n moduł komfortu na moduł obsługujący c.zamek na pilota-scyzoryk.

> zaprogramowałem el.szyby (mam 2szt tył korbki) bo się nie otwierały-zrobiłem i wszystko niby oki

> ,tylko przyciskiem do prawego okna otwiera się lewe a do lewego otwiera sie prawe -niby

> pierdoła ale z czasem zaczyna mnie to wkurzać.

> ma ktoś pomysł o co tu chodzi ?

> Na starym module było dobrze.

Napisano

> witam.

> wymieniałęm w vw polo 2002r. -9n moduł komfortu na moduł obsługujący c.zamek na pilota-scyzoryk.

> zaprogramowałem el.szyby (mam 2szt tył korbki) bo się nie otwierały-zrobiłem i wszystko niby oki

> ,tylko przyciskiem do prawego okna otwiera się lewe a do lewego otwiera sie prawe -niby

> pierdoła ale z czasem zaczyna mnie to wkurzać.

> ma ktoś pomysł o co tu chodzi ?

> Na starym module było dobrze.

obstawiam moduł od anglika frown.gif ale może da się przeprogramować jak nie to zostaje przełożenie instalacji o ile to możliwe

Napisano
  • Autor

> obstawiam moduł od anglika ale może da się przeprogramować jak nie to zostaje przełożenie

> instalacji o ile to możliwe

też myślałem że moduł od anglika . ale na chłopski rozum, to że przyciski podwójne od sterowania szyb sa z drugiej strony nic nie zmienia( bo dalej lewa szyba to lewa a prawa to prawa)

będę musiał rozebrać i pobawić się z kablami bo wtyczek sie napewno nieda przełożyć bo chyba nawet jest jedna duża.

Myślałem ze może się da jakoś kodowaniem to zmienić.Jak ktoś ma jeszcze jakiś pomysł to dyskusja otwarta bo to ciekawa sprawa pad.gif.

Napisano

> też myślałem że moduł od anglika . ale na chłopski rozum, to że przyciski podwójne od sterowania

> szyb sa z drugiej strony nic nie zmienia( bo dalej lewa szyba to lewa a prawa to prawa)

> będę musiał rozebrać i pobawić się z kablami bo wtyczek sie napewno nieda przełożyć bo chyba nawet

> jest jedna duża.

> Myślałem ze może się da jakoś kodowaniem to zmienić.Jak ktoś ma jeszcze jakiś pomysł to dyskusja

> otwarta bo to ciekawa sprawa .

W golfie IV odwrotnie działają szyby jeśli jest założony moduł otwierania szyb z anglika. Może w polo jest to inaczej rozwiązane i właśnie komfort za to odpowiada.

Nie wiem jak w polo, ale w golfie wtyczka do panelu sterowania szybami była rozbieralna i wystarczyło zamienić piny smile.gif

Napisano
  • Autor

ok dzięki za pomoc 20.GIF

Rozkręce i zbadam sprawe.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.