Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dołożenie mat grzewczych foteli w seicento

Featured Replies

Napisano

imho musiałbyś je bardziej sobie dopasowac, a nie wiem jak jest z cięciem takiej maty. zobacz sobie jak wyglada zdjęty pokrowiec z CC lub SC, bo to praktycznie identyczny rozmiar, o ile nie identyczny..

tutaj dla przykladu fotka takiego obicia (choc imo musiałbyś pomierzyć je dokładnie u siebie i poprosić sprzedawce o dokładny wymiar) :

1613499484.jpg

Napisano
  • Autor

Wydaje mi się, choć trochę zgaduję, że ten element koloru białego grzeje, więc ten boczny można chyba przyciąć gdyby nie pasował.

Tylko od czego są te przełączniki niewiem.gif

http://img529.imageshack.us/img529/1614/20110103191349.jpg

Jednak chyba przyciąć się tego nie da, ale raczej nie powinny być sporo większe, no i powinno się to dać jakoś upchnąć w fotelu, odciąć te kostki i pociągnąć zasilanie z akumulatora po drodze robiąc jakiś włącznik po stacyjce smile.gif

Napisano

też myśłałem,że da sie przyciąć nawet fote już ładowałem, na której pokazałem obszar grzania - ale po Twoim zdjęciu widać, że na tych paskach bocznych też jest podgrzewanie wink.gif ja bym poprosił sprzedającego o wymiar i sprawdzisz sobie środkową część w SC i dobre wink.gif swoją drogą rozmontowanie takiej tapicerki to troche zabawy i lepiej mieć kogoś do pomocy, żeby przytrzymać - naciągnąć etc. Jak chcesz mam na kompie manuala od Taquito o obiciach z CC, powinno być podobnie wink.gif

a co do tych wtyczek, to sądze, że bogatsze wyposażenie forda Ka, miało coś takiego, gdzie się to podłaczało wink.gif zawsze możesz spytać u Fordziarzy na AK ok.gif

Napisano
  • Autor

> rozmontowanie takiej tapicerki to troche zabawy i lepiej mieć kogoś do pomocy, żeby

> przytrzymać - naciągnąć etc. Jak chcesz mam na kompie manuala od Taquito o obiciach z CC,

> powinno być podobnie

Kiedyś rozkładałem taki fotel, więc mniej więcej wiem co i jak, ale to było dawno, więc jak możesz to podrzuć manuala, nie zaszkodzi smile.gif

> a co do tych wtyczek, to sądze, że bogatsze wyposażenie forda Ka, miało coś takiego, gdzie się to

> podłaczało zawsze możesz spytać u Fordziarzy na AK

Zaryzykowałem i kupiłem, bo cena dosyć niska, a do samej maty w sumie idą dwa przewody, więc wygląda na to że wystarczy doprowadzić zasilanie.

Jak się nie zmieszczą do seja to zamontuję sobie do innego auta i po problemie, ale myślę że uda się do seja, w końcu 500 i ka to prawie to samo więc fotele tam są też chyba dosyć małych rozmiarów.

No nic jak przyjdzie to będę walczył biglaugh.gif

Napisano

> Kiedyś rozkładałem taki fotel, więc mniej więcej wiem co i jak, ale to było dawno, więc jak możesz

> to podrzuć manuala, nie zaszkodzi

na maila podanego na AK?

> Zaryzykowałem i kupiłem, bo cena dosyć niska, a do samej maty w sumie idą dwa przewody, więc

> wygląda na to że wystarczy doprowadzić zasilanie.

tak to właśnie wygląda zlosnik.gif włącznik jakoś elegancko zamontować i będzie waytogo.gif

> Jak się nie zmieszczą do seja to zamontuję sobie do innego auta i po problemie, ale myślę że uda

> się do seja, w końcu 500 i ka to prawie to samo więc fotele tam są też chyba dosyć małych

> rozmiarów.

> No nic jak przyjdzie to będę walczył

powodzenia 20.GIF

Napisano
  • Autor

> Jak nie będą pasowały to przygarnę bo w bravie nie grzeje mi fotel kierowcy

Ok ok.gif

Grzywcia dzięki za manuala ok.gifsmile.gif

Napisano

> Grzywcia dzięki za manuala

prosssszzze zlosnik.gif

służe pomocą jak mogę wink.gif

20.GIF

kiedy montaż?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.