Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie kręci! Zwarcie? Imo?

Featured Replies

Napisano

Koledzy sprawa wygląda tak że podjechałem z żoną pod sklep zrobiliśmy zakupy i auta już nie odpalę.

po przekręceniu kluczyka na zapłon wszystko ok a jak przekręciłem na rozruch to zero reakcji i kontrolki przygasły. wygląda to tak jak by było zwarcie ponieważ prąd jest, aku sprawny, ale jak tylko rozłączyłem klemy na chwilkę i założyłem spowrotem to powtarza się sytuacja, a mianowicie- kontrolki święcą się normalnie, przekręcam kluczyk na rozruch i zero reakcji, kontrolki przygasają i kapa:(

Czy to może być wina imobilajzera???

Sprawa wygląda na tyle poważnie że moja żonka jest w stanie błogosławionym a termin blisko i wiecie samochód na gwałt potrzebny!!! Proszę o szybką odpowiedz!

Napisano

rozrusznik się zaciął... postukaj w niego młotkiem... mocno.

Napisano
  • Autor

> rozrusznik się zaciął... postukaj w niego młotkiem... mocno.

To też brałem pod uwagę. tylko czy jest jeszcze jakaś możliwa inna przyczyna??? pierwsze co to pomyślałem o rozruszniku. lepiej go wykręcić i zerknąć na niego???

Napisano

> To też brałem pod uwagę. tylko czy jest jeszcze jakaś możliwa inna przyczyna??? pierwsze co to

> pomyślałem o rozruszniku. lepiej go wykręcić i zerknąć na niego???

Zacznij od obejrzenia wszystkich jego podłączeń, i posprawdzaj masowe połączenia wszelkie w komorze silnika

Napisano
  • Autor

> Zacznij od obejrzenia wszystkich jego podłączeń, i posprawdzaj masowe połączenia wszelkie w komorze

> silnika

akurat masę na silnik ostatnio robiłem dodatkową i było wszystko ok. ale to i tak na pewno sprawdzę.

Jak na razie dzięki. posprawdzam i zrobię z rozrusznikiem jak coś to napiszę jak poszło i czy coś jeszcze może być innego.

Napisano
  • Autor

Wszystko już jest ok. rozrusznik robił zwarcie i trzeba było wyczyścić i poprawić styki. Automat przy okazji obejrzałem.

Thx za pomoc i temat do zamknięcia:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.