Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wątpliwości przed kupnem

Featured Replies

Napisano

Witam kolegów ja gościnnie z sąsiedniego kącika mam pytanie: czy można się dowiedzieć coś więcej po nr VIN mam takową asterkę na oku, nie wiem, czy jest oryginalna, czy złożona z czech VIN W0L0AHL3582038351.

Pozdrawiam

xyz

Napisano

> czech

confused.gifconfused.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gif

aaaaaaaaaaaa chodziło ci o trzech a nie o naszego południowego sąsiada idea.gifidea.gifidea.gifribbon.gifribbon.gifribbon.gifribbon.gif270751858-jezyk.gif

Napisano

> Witam kolegów ja gościnnie z sąsiedniego kącika mam pytanie: czy można się dowiedzieć coś więcej po

> nr VIN mam takową asterkę na oku, nie wiem, czy jest oryginalna, czy złożona z czech VIN

> W0L0AHL3582038351.

> Pozdrawiam

> xyz

REG: F-T 2818 Data produkcji: 20070920

z17dtr1693202

W0L:General Motors

0:Pojazd Nie Specjalny

A:Astra Platform

H:2004 Platform Generation

L35:Estate

8:2008

2:Bochum

038351:SERIAL NUMBER

2AU = FARBA ZEWNĘTRZNA,PATRZ TABELA FARB W PRZEDMOWIE DO KATALOGU MODELU 2J1 = POKRYCIE,WNĘTRZE PODŁOGI,STANDARDOWE 80I = WNĘTRZE-CZARNY 80X = WYKOŃCZENIE WNĘTRZA NADWOZIA-CZARNY 80Y = WYKOŃCZENIE PŁATU DRZWI,CZARNY A51 = PRZEDNIE SIEDZENIE KUBEŁKOWE A88 = ZAGŁÓWEK,SIEDZENIE PRZEDNIE,AKTYWNY AH3 = SIEDZENIE PRZEDNIE,KIEROWCY,REGULACJA RĘCZNA AJ0 = ZAGŁÓWEK,TYLNY,TKANINA,DWA AJT = DOTYCZY WARUNKÓW MONTAŻU SIATKI ZABEZPIECZAJĄCEJ AP9 = SIATKA PRZEDZIAŁU ŁADUNKOWEGO AY0 = PODUSZKA POWIETRZNA,DACH,PRZÓD AY5 = ZAGŁOWEK,TYLNY,TKANINA,ŚRODKOWY B75 = POKRYCIE BAGAŻY,ZESP. B86 = KOLOR LISTWY BOKU NADWOZIA BNS = LISTWA WEWN. DRZWI, SATYNOWY KAMIEŃ BPI = LISTWA TABL. ROZDZIELCZEJ,SATYNOWY KAMIEŃ C32 = DLA SYSTEMU SZYBKIEGO OGRZEWANIA C60 = KLIMATYZACJA C95 = ŚWIATŁO,SUFITOWE,ZESP.,Z PODWÓJNĄ LAMPKĄ DO CZYTANIA CE1 = WYCIERACZKA,PRZEDNIA,SYSTEM PRACY IMPULSOWEJ CT3 = DLA NIEMIEC D75 = KLAMKA,ZESP.,ZEWNĘTRZNA DD8 = DLA LUSTERKA WEWNĘTRZNEGO CZUŁEGO NA ŚWIATŁO DDG = LUSTERKO,ELEKTRYCZNE,PRAWE-LEWE DDU = LUSTERKO,ZESP. DH6 = OSŁONA,PRZECIWSŁONECZNA,Z LUSTERKIEM OŚWIETLANYM,PRAWA-LEWA DP6 = OBUDOWA DT4 = POPIELNICZKA I ZAPALNICZKA DVA = ZESTAW WSKAŹNIKÓW,CZARNY,PIERŚCIENIE CZARNE ZE SREBRNYM WIERZCHOŁKIEM E4Q E94 = POKRYWA ECA = KLUCZYK FX3 = PROGRAM STATECZNOŚCI ELEKTRONICZNEJ FXB = PRZEŁOŻENIE PRZEKŁADNI GŁÓWNEJ 3.65 G62 = MOCOWANIE NA 5 ŚRUB JL9 = ABS K13 = UŻYWANY Z FILTREM CZĄSTEK STAŁYCH UKŁADU WYDECHOWEGO K34 = STEROWANIE TEMPOMATU KCL = KANAŁ OGRZEWANIA,TYLNY PASAŻER 2-GA POZYCJA KG9 = ALTERNATOR,140A LHD = KIEROWNICA PO LEWEJ LPV = SILNIK WYSOKOPRĘŻNY Z17DTJ,A17DTJ MM3 = UŻYWANY(-A,-E) Z RĘCZNĄ SKRZYNIĄ BIEGÓW MZ4 = M32 (WR) RĘCZNA SKRZYNIA BIEGÓW N34 = KIEROWNICA,TRZY SZPRYCHY,SKÓRA,ZESP. N65 = OPONA,ZAPASOWA,OSZCZĘDNOŚĆ MIEJSCA NC0 = WYPOSAŻENIE,UNIA EUROPEJSKA NS2 = DLA WSPOMAGANIA KIEROWNICY ZALEŻNEGO OD PRĘDKOŚCI NT4 = EMISJA SPALIN,EEC 05 OHA = LOKALNY GM W EUROPE OHA P92 = KOŁPAK,KOŁA 16-CALOWEGO WZÓR CAMPAGNE MY07 PHP = TKANINA WYKOŃCZENIOWA,TABITA/ELBA QMT = WSZYSTKIE OPONY 205/55R16-91H BW R/ST TL ALS QN1 = KOŁO,JEZDNE,STALOWE,61/2JX16 T2Q = REFLEKTORY,AUTOMATYCZNE WŁĄCZANIE-WYŁĄCZANIE T67 = AKUMULATOR,70AH T9W = PŁYTA WYKOŃCZENIA,WEWNĘTRZNA,TABITA TGR TPV = KRATA WLOTU,CZARNA,Z CHROMOWANYM PASKIEM TR0 = OŚWIETL. WNĘTRZA,DACH,TYŁ,OSTRZEGAWCZE I PODWÓJNE DO CZYTANIA TRP = RAMA RADIA TSP = LAMPA USTAWIANA,ZESP.,OŚW. WNĘTRZA TSQ TTX = DLA ZŁĄCZA DODATK. SPRZĘTU RADIOWEGO U3A U66 = GŁOŚNIKI,7 UAG = INFORMACJE GRAFICZNE - MONOCHROMATYCZNY UCH = RADIO AM/FM STEREO,SZUKANIE,CD,ETR,WYCISZANIE,MP3 UJ3 UWA = INSTALACJA DO TELEFONU KOMÓRKOWEGO,Z REGULACJĄ GŁOŚNOŚCI I BLUETOOTH V2T = BAGAŻNIK PRZYCZEPNY,BAGAŻNIK,DACH,POWŁOKA PROSZKOWA V3D = BAGAŻNIK DACHOWY - BEZBARWNY DACH,CZARNY VG9 = WOSK ZABEZPIECZAJĄCY VJU = ŚRODEK TABLICY ROZDZ.,SATYNOWY KAMIEŃ W1Y = DLA PRZYPADKU STEROWANIA RADIA NA KIEROWNICY W4Y WBE = WYPOSAŻENIE JEDNOSTKI ODBIORNIKA,RADIO XA3 = OPEL XG3 = DLA NIEMIEC Z0F = DLA NIEMIEC Z1F = CZUJNIK,SYSTEM OGRANICZAJĄCY,LEWY

daj linka jak masz.

Napisano
  • Autor

Witam ponownie kolegów BARDZO dziękuję za info.prawie wszystko się zgadza, jedynie czego nie ma ten egzemplarz to tempomatu, który jest umieszczony w opisie. Czy jest to możliwie, czy może ktoś kombinował przy wyposażeniu? Jeszcze raz dziękuję!

Linka nie mogę podesłać ten samochód nie jest wystawiony w necie.

Pozdrawiam

xyz

Ps. Chyba go kupię yay.gif

Napisano

> Witam ponownie kolegów BARDZO dziękuję za info.prawie wszystko się zgadza, jedynie czego nie ma ten

> egzemplarz to tempomatu, który jest umieszczony w opisie .

w opisie tu na forum czy w ogłoszeniu?

Napisano
  • Autor

> w opisie tu na forum czy w ogłoszeniu?

K34 = STEROWANIE TEMPOMATU

nie ma go fizycznie w samochodzie.

Napisano

> K34 = STEROWANIE TEMPOMATU

> nie ma go fizycznie w samochodzie.

może ktoś podmienił manetkę hmm.gif

Napisano
  • Autor

> z Czech to może być przywieziona, a złożona może być z trzech pozdro

Jest to nawiązanie do reklamy sieci komórkowej taki żart- wężykiem, wężykiem

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> może ktoś podmienił manetkę

Można to jakoś sprawdzić?

Napisano

> Można to jakoś sprawdzić?

u ciebie manetka powinna być o numerze katalogowym 12 41 231 ze sterowaniem tempomatu

Napisano
  • Autor

> u ciebie manetka powinna być o numerze katalogowym 12 41 231 ze sterowaniem tempomatu

Ile kosztuje taka manetka i czy łatwo ją zamontować? Może istnieje jakiś inny sposób przekonania się czy jest tempomat?

Napisano

> Ile kosztuje taka manetka i czy łatwo ją zamontować?

myślę że 100-200 zł a zamiana jest na zasadzie wypięcia starej i włożeniu nowej w jej miejsce no i chyba trzeba aktywować tempomat kompem

> Może istnieje jakiś inny sposób przekonania

> się czy jest tempomat?

podpięcie pod kompa hmm.gif

Napisano

> Można to jakoś sprawdzić?

tak teraz sobie przypomniałem, przy tempomacie na pedale hamulca i sprzegła powinny być zamotowane czujniki - czy jak to się tam fachowo nazywa

Napisano

> K34 = STEROWANIE TEMPOMATU

> nie ma go fizycznie w samochodzie.

a powinien byc jesli w VIN jest opisany.

Napisano

> a powinien byc jesli w VIN jest opisany.

Powinien być . Ja z kolei mam odwrotnie tzn w VIN nie mam tempomatu ale w aucie jest yay.gif

Napisano

> Powinien być . Ja z kolei mam odwrotnie tzn w VIN nie mam tempomatu ale w aucie jest

to już inna bajka, gorzej jak był a teraz nie ma wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.