Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

lusterka el.

Featured Replies

Napisano

Temat taki;

Przed zima chce założyć el. lusterka, nie podobaja mi sie te duże z nowszej chce takie jak mam teraz ale z el. sterowaniem i podgrzewaniem. Mimo iż mam wersje auta z klimą widzę, że obok zapalniczki idzie wiązka ale nie ma wyprowadzenia (kostki) na sterowanie i tu trzy pytania z racji wyjątkowej ubogości książki WKŁ - jakoś do innych aut więcej opisywali tu skromnie:(

- czy ktoś przeprowadzał taką operację i może się podzielić doświadczeniem ?

- jaka jest różnica między używkami po 70-90zł a nowymi po 60zł na znanych portalach aukcyjnych? - mówimy o el. regulowanych.

- co i jak trza by podłączyć i gdzie bo grzanie to raczej z szyby tylnej ale nie wiem jak z wiązka do sterowania?

PZDR

Napisano
  • Autor

Nie no jak najbardziej chce zainstalować el. regulowane i podgrzewane nawet nie wiedziałem, że robią el. sterowane, a nie podgrzewane ?

Napisano

> Nie no jak najbardziej chce zainstalować el. regulowane i podgrzewane nawet nie wiedziałem, że

> robią el. sterowane, a nie podgrzewane ?

Aktualnie montują tylko elektrycznie sterowane. Jeśli chcesz lusterka wypasione to polecam

http://allegro.pl/lusterko-fiat-panda-elektryczne-oryginal-krakow-rh-i1723633987.html

Mam od tego sprzedającego. Elektryka i podgrzewanie ( w lewym lusterku czujnik temp. )

Napisano
  • Autor

> Aktualnie montują tylko elektrycznie sterowane. Jeśli chcesz lusterka wypasione to polecam

> http://allegro.pl/lusterko-fiat-panda-elektryczne-oryginal-krakow-rh-i1723633987.html

> Mam od tego sprzedającego. Elektryka i podgrzewanie ( w lewym lusterku czujnik temp. )

Witam

Oglądałem tą ofertę na allegro i właśnie się dziwię czemu nowe są w lepszej cenie niż używki?

Rozumiem, że śmigają banglają podgrzewają się i jesteś zadowolony?

Jak z podłączeniem?

Bo są wtyczki o różnej ilości pinów jak podłączyłeś wskaźnik temp?

Mam niby rozbudowany licznik ale w nowszych jest ekran gdzie pokazuje które drzwi otwarte etc. u mnie tylko wyświetla, że drzwi otwarte po za tym tripy spalania ile do końca baku, regulację świateł etc.

Jak to wszystko ogarnąłeś przy instalacji?

Musze poszukać zaślepek do wnętrza bez regulacji niestety wnętrze mam szare:(

PZDR

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.