Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

e46 - lampy przednie - xenon, zwykla ,przed i po lifting..

Featured Replies

Napisano

Dzis mialem chwile czasu i bawilem sie z moimi xenonami wink.gif - jeden (lewy) mi migal po tym jak sobie podzialalal okolo 1.5godziny wink.gif zarniki mam nowe ktorys tam juz komplet itp.. i podejzewam ze cos nie teges jest z przetwornica (upala zarniki-zawsze z lewej) albo mam mega PH do zarnikow.... i niedawno za okazyjna cene kupilem na ebay lampe prawa z M3.. jak wiadomo M3 ma lampy takie jak przed liftingowy sedan a ja mam poliftingowe lampy.. ale kupilem dla samej przetwornicy bo byla taka jak moja wink.gif

Co sie okazuje lampy sa identyczne w kazdym modelu jedynie roznia sie przednia szybka oraz plastikiem wypelniajacym smile.gif

Ludzie kupuja dokladnie to co potrzebuja (lift , po lift) a faktem jest ze czy xenon czy zwykla lampa puszki sa identyczne, jedynie trzeba troche powiercic by kable z xenonow poprzekladac jak w fabrycznym xenonie..

Do tego srodki (odblasniki i soczewka) czy lampa stary model czy nowy srodki ma identyczne wink.gif

podsumowujac: wszystko jest plug and play smile.gif wystarczy chwile czasu poswiecic i mozna miec tanio zrobione xenony wink.gif wystarczy szukac uszkodzonych lamp na allegro itp. niech sa polamane byle by kompletne i dzialajace wink.gif , bez kloszow , zaczepow itp wink.gif

bo wykorzystujemy nasze stare zwykle lampy jedynie przekladamy (odblasniki z soczewka) srodki , zapalnik oraz przetwornice.. reszte wykorzystujemy ze starej lampy smile.gif

Na koniec fotki z zabawy wink.gif

20110805001.jpg

20110805002.jpg

przed sciaganiem zrobilem sobie linie jak ma byc swiatlo ustawione wink.gif i po zalozeniu ustawialem by sie zgralo.. oczywiscie deska stala caly czas w tym miejscu i nie byla ruszana wink.gif

20110805003.jpg

i takie tam zdjecie z okna:

dsc02302x.jpg

Napisano

Mnie bardziej interesują te zielone maszyny w tle na zdjęciu ze światłem na białym ekranie...

Wygląda to trochę jak kosiarka bijakowa hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Ha, wiedziałem że to kosiarka

no PRO.. ja pracuje z takimi kosiarkami old.gif

Napisano

> no PRO.. ja pracuje z takimi kosiarkami

Ja też ale z ciut innymi. Koszę sobie trawę w sadzie na 20 ha ale nie będę już robił OT blush.gif

Napisano
  • Autor

> Ja też ale z ciut innymi. Koszę sobie trawę w sadzie na 20 ha ale nie będę już robił OT

ja sie zajmuje pro kosiarkami do Golfa... jestem head mechanikiem na polu golfowym ealing golf club.... i dla wiadomosci najnizej jak "kosimy" trawe to 2mm wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.