Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Swap elektryki

Featured Replies

Napisano

Siema

Niedlugo zabieram sie za swapa 1.1mpi (duzy komp) na 1.2 8v z palio (nie ecol) ktore wczesniej siedzialo w CC900. Nie chce utknac na etapie elektryki wiec chce was prosic o pomoc. Pojecie o lutowaniu mam (szyby elek. czy alarm sam zalozylem) lecz wiacha silnika mnie przeraza. Znazlem takie schematy ( https://www.dropbox.com/gallery/7787497/2/Seicento/elektryka%20swap?h=ae119d ) lecz nie wiem czy to wszystko czego potrzebuje. Moze ma ktos jakies dodatkowe rady oraz materialy do pomocy? O lopatologiczna rozpiske w stylu czerwony do zielonego to juz nie prosze zlosnik.gif. Dzieki za pomoc.

Napisano
  • Autor

Nikt sie nie podzieli wiedza? sick.gif

Napisano

> Nikt sie nie podzieli wiedza?

Schematy masz , miernik w łapę i heja smile.gif z czego wiązkę dajesz do połączenia z tą z mpi??

Napisano

> Nikt sie nie podzieli wiedza?

nie wiem moze sie nie znam ale wydaje sie mi ze elektryka silnika bedzie taka sama, bedzie różnica chyba tylko z czujnikiem wentylatora bo w 1.1 chyba steruje nim komp a w 1.2 jest czujnik w chlodnicy

ale oczywiscie moge sie mylic

Napisano

> nie wiem moze sie nie znam ale wydaje sie mi ze elektryka silnika bedzie taka sama, bedzie różnica

> chyba tylko z czujnikiem wentylatora bo w 1.1 chyba steruje nim komp a w 1.2 jest czujnik w

> chlodnicy

> ale oczywiscie moge sie mylic

Możesz się mylić zlosnik.gif W 1,1 mpi są 2 wtyczki do kompa smile.gif

Napisano

> Możesz się mylić W 1,1 mpi są 2 wtyczki do kompa

w takim razie sie myle...

Napisano
  • Autor

Wiazka z 1.2 8V lecz jeszcze z kawalkiem 900SPI.

Jezeli chodzi o roznice czujnikow to juz zrobilem adapter pod czujnik ktory zamontuje zaraz przed chlodnica...

Napisano

> Wiazka z 1.2 8V lecz jeszcze z kawalkiem 900SPI.

> Jezeli chodzi o roznice czujnikow to juz zrobilem adapter pod czujnik ktory zamontuje zaraz przed

> chlodnica...

ja wymieniłem chłodnicę zlosnik.gif mogę jeśli Ci coś to pomoże , podać kolory kabelków i od czego są z wiązki mpi

Ale w sumie jak masz schemat/rozpisane piny we wtyczce to sam dojdziesz co do czego ok.gif

Napisano
  • Autor

> ja wymieniłem chłodnicę mogę jeśli Ci coś to pomoże , podać kolory kabelków i od czego są z wiązki mpi

Poprosze. Na pewno ulatwi troche zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.