Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zawias do Seja

Featured Replies

Napisano

Witam, mam pytanie posiadam seicento sporting i planuje je troszku przerobic mianowicie obnizyc i wlozyc jakies fajne kola stad pytanie ile mozna obnizyc zeby bylo ok ale zeby tez dalo sie w miare normalnie jezdzic i jaki zawias do niego wsadzic?planuje ta technixa 60/40 co wy nato?moze ktos ma cos uzywanego do sprzedania typu zawias kola lub jakies inne pierdoly z gory dzieki i pzdr w razie czego pisac na maila [email protected] albo gadu 5453597

Napisano

> Witam, mam pytanie posiadam seicento sporting i planuje je troszku przerobic mianowicie obnizyc i

> wlozyc jakies fajne kola stad pytanie ile mozna obnizyc zeby bylo ok ale zeby tez dalo sie w

> miare normalnie jezdzic i jaki zawias do niego wsadzic?planuje ta technixa 60/40 co wy

> nato?moze ktos ma cos uzywanego do sprzedania typu zawias kola lub jakies inne pierdoly z gory

> dzieki i pzdr w razie czego pisac na maila [email protected] albo gadu 5453597

w ccs-ie miałem -40 i jeździło się fanie jak na codzień wg. mnie bardzo dobra gleba, jeździłem na seryjnym amorku (zaraz ktoś doda że to wysoko ale.............)

w scs miałem -60/50 na fk i pzm na kołach 14 było nisko i mega twardo

teraz mam -35 eibach i b6 i jest fajno

jak auto na co dzień to niżej jak -40 bym nie schodził a najlepiej poszukał jak nie chcesz nówki to używkę właśnie sprężyn eibacha

Napisano

mam na sprzedaż felgi 14 z oponami w gratisie oraz zawias gwintowany na przód. Jak coś to wal na priv

Napisano

> w ccs-ie miałem -40 i jeździło się fanie jak na codzień wg. mnie bardzo dobra gleba, jeździłem na

> seryjnym amorku (zaraz ktoś doda że to wysoko ale.............)

> w scs miałem -60/50 na fk i pzm na kołach 14 było nisko i mega twardo

> teraz mam -35 eibach i b6 i jest fajno

> jak auto na co dzień to niżej jak -40 bym nie schodził a najlepiej poszukał jak nie chcesz nówki to

> używkę właśnie sprężyn eibacha

mialem na codzien 60/40 i jest git czy mts czy ta-technic jeden uj, ta gleba na 13" jest ok.gif przy naszych drogach,

ale....

na glebie trza umiec jezdzic

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.