Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sterowanie radiem z kierownicy

Featured Replies

Napisano

kiedyś to chyba było wałkowane ale nie wiem gdzie to znajdę frown.gif orginalna kierownica ze sterowaniem orginalne radio 2 dinowe ćwiczyłem kiedyś coś ale odpuściłem oslabiony.gif teraz się zaparłem wiem że : kiera -przełącznik zespolony - radio orginał to mam wink.gif co jeszcze ? podobno jest potrzebny kawalek instalacji między radiem a kierownicą confused.gif coś jaśniej jak ktoś ćwiczył i mu wyszło to poproszę podpowiedź old.gif

Napisano

> kiedyś to chyba było wałkowane ale nie wiem gdzie to znajdę orginalna kierownica ze sterowaniem

> orginalne radio 2 dinowe ćwiczyłem kiedyś coś ale odpuściłem teraz się zaparłem wiem że :

> kiera -przełącznik zespolony - radio orginał to mam co jeszcze ? podobno jest potrzebny

> kawalek instalacji między radiem a kierownicą coś jaśniej jak ktoś ćwiczył i mu wyszło to

> poproszę podpowiedź

mam zrobiony gotowy schemat co i jak

muszę się tylko przełamać i wrzucić na kompa

Napisano
  • Autor

> mam zrobiony gotowy schemat co i jak

> muszę się tylko przełamać i wrzucić na kompa

to jak cuś to jesetm chętny waytogo.gif

• 5 tygodni później...
Napisano
  • Autor

> to jak cuś to jesetm chętny

Chciałem poinformować że DA się podłączyć kieroenicę ze sterowaniem do 2 pinowego orginalnego radia.

Potrzebne graty :

- Kierownica multimedialna

- przełącznik zespolony ( pod kierownicę )

- kawałek instalcji lub nie - w zależności od instalacji w misiu jeśli ktoś na kostkę ( wchodzi do przełącznika zespolonego ) z 2 rzędami pinów to pasuje bez problemu. Natoniast jesli ktoś ma kostkę z jednym rzędem pinów ( tak było u mnie ) to trzeba przerabiać kostkę i dołożyć kawałek wiązki pocieszające jest jednak to iż nie trzeba wymienać całej wiązki od strony kabiny. Nie są to bajki bo robiłem to w moim misiu ! Więcej nie podpowiem bo robiłem to w aso fiata. Efekt jest taki że wszystko działa waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.