Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

opinie+Vectra B 1,8 16V made in germany :)

Featured Replies

Napisano

Witam kolezanki i koledzy z sasiedniego kacika i prosze o opinie na temat takiego auta !

Sprawa wyglada tak ze musze zakupic auto przedzial cenowy 13-15 kzl moze byc i tansze smile.gif obejrzalem troche roznych aut na miejscu i ogolnie to nie jest ciekawie duzo drozej auta w kiepskim stanie wiec:

pogadalem ze znajomym co sprowadza z Niemiec rozne cuda na zamowienie i zaproponowal mi bo jest akurat ladna do wziecia Vectra B 2002r 1,8 16V spoko wyposazenie ( elektryka, klima wszystko sprawne itp .itd.) auto bez przejsc, ladnie utrzymane zarowno z zewnatrz jak i w srodku, auto jest w Niemczech tak czy siak na dniach po nie jedzie

auta potrzebuje na 2-3 lata ( jak sie bedzie dobrze spisywalo to bedzie i dluzej ), bedzie garazowane, roczny przebieg to max 10kkm wiec nawet gazowac raczej nie mam jej zamiaru

cena za to autko 13 kzl - no tam jeszcze cos z ceny zejdzie ( w tym bedzie zreszta i tak tlumaczenia oplaty itp. itd. nie znam sie na tych paierach ja tylko ide i auto ubezpieczam i rejestruje )

warto za taka kase pchac sie w takie auto czy lepiej rozejrzec sie za czyms innym, jakie sa ewentualne koszty rozrzadu+wymiana, jakiego spalania sie spodziewac przy tym silniku, od tego kolesia znajomi juz kupowali auta w tym roku i sa zadowoleni auta widuje na codzien i oprocz podstawowych wymian pozakupowych sa ok

z gory dzieki za opinie

Napisano

Trochę offtopic ale co mi tam zlosnik.gif Poszukaj w wyszukiwarce - pełno postów na temat vectry się znajdzie. Sam osobiście kilkanaście na pewno popełniłem bo taką przez ponad 3 lata jeździłem.

Dziś już mi się nie chce bo późno ale jutro w pracy przy kawce coś dla Ciebie postaram się skrobnąć jak się z wyszukiwarką nie polubisz zlosnik.gif

20.GIF

Napisano
  • Autor

> Trochę offtopic ale co mi tam Poszukaj w wyszukiwarce - pełno postów na temat vectry się

> znajdzie. Sam osobiście kilkanaście na pewno popełniłem bo taką przez ponad 3 lata jeździłem.

> Dziś już mi się nie chce bo późno ale jutro w pracy przy kawce coś dla Ciebie postaram się skrobnąć

> jak się z wyszukiwarką nie polubisz

ogolnie to juz po zawodach nikt nic na szybkiego nie napisal szybka pilka koles pojechal do Niemcow i ma ja jeszcze obejrzec ewentualnie przyprowadzic moze nie bedzie tak zle :D

ale i tak wszelkie opinie mile widziane

Napisano

> ogolnie to juz po zawodach nikt nic na szybkiego nie napisal szybka pilka koles pojechal do Niemcow

> i ma ja jeszcze obejrzec ewentualnie przyprowadzic moze nie bedzie tak zle :D

> ale i tak wszelkie opinie mile widziane

Całe wątki do poczytania:

Tutaj

Tutaj

Tutaj

Tutaj

Tutaj

Napisano
  • Autor

> Całe wątki do poczytania:

> Tutaj

> Tutaj

> Tutaj

> Tutaj

> Tutaj

podziekowal 20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.