Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Panel kme nevo

Featured Replies

Napisano

Siemanko - mam pytanko: jak zachowuje się panel przy całkowitym braku gazu? U mnie, przy załączaniu lpg świeci niebieska i czerwona dioda po lewej stronie panelu i pisk słychać taki dłuższy - to już koniec i jeździ na nopb czy powinno zgasnąć wszystko?

Napisano

> Siemanko - mam pytanko: jak zachowuje się panel przy całkowitym braku gazu? U mnie, przy załączaniu

> lpg świeci niebieska i czerwona dioda po lewej stronie panelu i pisk słychać taki dłuższy - to

> już koniec i jeździ na nopb czy powinno zgasnąć wszystko?

Jeden pisk to sygnalizacja rezerwy ,jeśli się skończy lpg to piszczy ciągle oraz na przemian migają diody niebieska z czerwoną i nie

zgasną dopóki nie wciśniesz przycisku na panelu.

Napisano
  • Autor

> Jeden pisk to sygnalizacja rezerwy ,jeśli się skończy lpg to piszczy ciągle oraz na przemian migają

> diody niebieska z czerwoną i nie

> zgasną dopóki nie wciśniesz przycisku na panelu.

A jednak...coś mówiłeś, że się samo przeżuci na nopb ale nie pamiętam czy to ma zgasnąć itp. Szukałem w necie ale nic nie znalazłem sick.gif To znaczy, że w moim przypadku jeszcze gaz się nie skończył i jakieś opary rezerwy jeszcze są zlosnik.gif

Ps. przejechane już 600km zlosnik.gif

Napisano

> A jednak...coś mówiłeś, że się samo przeżuci na nopb ale nie pamiętam czy to ma zgasnąć itp.

> Szukałem w necie ale nic nie znalazłem To znaczy, że w moim przypadku jeszcze gaz się nie

> skończył i jakieś opary rezerwy jeszcze są

> Ps. przejechane już 600km

Jak z dołu - coś pomogło po zmianie ?

Napisano
  • Autor

> Jak z dołu - coś pomogło po zmianie ?

Pomogło pomogło zlosnik.gif nie ma już tej "dziury". Zamontowałem tą opaskę i dokręciłem też tą poniżej bo niezły luz był aż ta "rura gumowa" latała na przepustnicy panic.gif Przez ten kawałek rurki co wstawiłeś jakiś dziwny rezonans się pojawił (dziwne buczenie) ale jest do przyjęcia ok.gif Świece też wymienione palacz.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.