Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dudnienie z przodu w rytm jazdy. Gumy stabilizatora?

Featured Replies

Napisano

Czy wie ktoś czy wybite gumy stabilizatora mogą powodować dudnienie podczas jazdy?

Sytuacja wygląda tak, że gdy przyspieszam jest cisza, podczas lekkiego hamowania jest cisza natomiast podczas normalnej ciągłej jazdy lub jazdy na luzie coś z przodu dudni w rytm jazdy, im szybciej jadę tym szybsze i głośniejsze dudnienie.

Dodatkowo wydaje mi się czasem, że podczas ruszania coś jakby przeskakiwało.

Ostatnio mechanik mówił mi, że drążek stabilizatora jest wybity na gumach ale do dzisiaj dudnił tylko na dziurach.

Wczoraj słyszałem to przez chwilę ale od razu ucichło natomiast dzisiaj od rana non stop i aż boję się jeździć.

Napisano

Jestem wlasnie po wymianie lacznikow stabilizatora, jednak nie mialem opisanych przez Ciebie obajwow. Po gladkiej jezdni, nie bylo slychac zupelnie nic, jedynie na dziurach i wybojach bylo slychac glosne stuki. Takze to raczje cos innego.

Napisano
  • Autor

Problem rozwiązany. Po nocy "zabrakło" mi dwóch śrub w lewem przednim kole oink.gif

Napisano

Witam. Mam pytanie: czy urwało ci w alusach czy w stalowych?Bo ostatnio opisywałem swój przypadek na forum Bravo i nie wiem czy to "norma" czy tylko zbieg okoliczności.

Napisano
  • Autor

W alusach. Tylko, że nie ma po nich śladu więc albo zostały źle dokręcone albo ktoś im zwyczajnie pomógł w nocy confused.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.