Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dlaczego

Featured Replies

Napisano

klocki hamulcowe są bardziej zużyte po lewej stronie niz po prawej? grinser006.gif

Dzis zaniepokojony odgłosami przy hamowaniu zdjąłem koło a tam zostalo może z 1mm okładziny. Z prawej strony klocki maja jeszcze okolo 3mm.

Kolejny raz nie zadziałał jak należy sygnalizator zużycia klockow (kabelek sobie dyndał)

Tym razem Valeo na pokladzie (moze wytrzymają więcej niż ferodo sick.gif )

Koszt operacji - ca. 86pln + 2 godzinki spokojnej roboty w garazu z pogaduchami przy piwo.gif w międzyczasie

Napisano

> klocki hamulcowe są bardziej zużyte po lewej stronie niz po prawej?

Za mocno naciskasz na lewą część pedału hamulca hahaha.gif

Napisano

a ile wazysz?? zlosnik.gif widocznie dosc czesto jezdzisz samotnie i stad wieksze zuzycie klockow po tej stronie ....... przynajmniej tak to wyglada wink.gif

zreszta u mnie bylo to samo smile.gif tylko ze wygladalo to bardziej drastycznie - z prawej strony mialem ok 2mm a z lewej juz blacha hamowalem zlosnik.gif

ps.w 90% jezdze sam samochodem , waze ok 115kg zlosnik.gif wiec cos w tej mojej teori jest ze to wplyw obciazenia tej strony

Napisano

Ty się nie pytaj dlaczego 1 i 3 mm tylko zmieniaj ... bo i 1 i 3 mm to juz trochę mało hmm.gif

Napisano

> Ty się nie pytaj dlaczego 1 i 3 mm tylko zmieniaj ... bo i 1 i 3 mm

> to juz trochę mało

??? ja juz dawno to zrobilem , mowilem tylko koledze jak sytuacja u mnie byla zlosnik.gif poza klockami zmienialem tez tarcze bo tez zyletki byly juz 270751858-jezyk.gif

zreszta koncikowy kolega tez to juz zrobil , co napisal w swoim poscie zlosnik.gif bo chyba na jego post chciales odpowiedziec ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.