Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymiana żarówki H4 w Cruze jak? :)

Featured Replies

Napisano

Ludzie zaraz mnie trafi. Jak w Cruzie odpiąć tą wtyczkę od żarówki? Ciągnąć na chama, czy też trzeba coś nacisnąć / podważyć hmm.gif

Poszedłem zapodać nowe żarówki i wróciłem z podkulonym ogonem, bo nie wiem jak to cholerne złącze ruszyć. A co dopiero kobita w drodze grinser006.gif

Doczytałem, tak poza konkursem, że tą od halogenu, to ponoć zderzak trzeba zwalać facepalm%5B1%5D.gif

-------------------

Edyta.

Trza mocno drzeć i naginać wtyczkę góra dół....... i zeszło lizak.gif

Napisano

> Trza mocno drzeć i naginać wtyczkę góra dół....... i zeszło

Bo to dziewicza sztuka była grinser006.gif Akurat dostęp do żarówek w Cruzie jest genialny waytogo.gif

Napisano

Ja nie mialem zadnego problemu. Wymiana poszla w 15 minut 2 sztuki. biglaugh.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Ludzie zaraz mnie trafi. Jak w Cruzie odpiąć tą wtyczkę od żarówki? Ciągnąć na chama, czy też

> trzeba coś nacisnąć / podważyć

> Poszedłem zapodać nowe żarówki i wróciłem z podkulonym ogonem, bo nie wiem jak to cholerne złącze

> ruszyć. A co dopiero kobita w drodze

Dałeś rade i nie pojechałeś z tym do serwisu???

nie wierzę hehe.gif

To pochwal się chociaż na jakie żarówki w końcu zmieniłeś swoje Biluxy?

> Doczytałem, tak poza konkursem, że tą od halogenu, to ponoć zderzak trzeba zwalać

Teoretyczna instrukcja w ogóle mówi o tym, że trzeba jechać z tym do serwisu, podobnież jak z wymianą żarówek wnętrza hehe.gif

Większość ludzi faktycznie ściąga zderzak by wymienić żarówki w halogenach, ale wcale nie trzeba tego robić. Można wymienić bez ściągania tylko trzeba wiedzieć jak cfaniak.gif

Jeśli wymieniałeś kiedykolwiek żarówki halogenów w swojej nubie to powinieneś dać radę bo tam jest wg. mnie trudniej niż w Cruzaku, chociaż jakieś masakry nie ma.

Napisano
  • Autor

> To pochwal się chociaż na jakie żarówki w końcu zmieniłeś swoje Biluxy?

Bez szaleństw. Zapodałem Osramy Night Breakery i jest i tak dużo lepiej niż na fabrycznych Biluxach. Bielsze światło, dalej sieje wiązką światła. Pefnie te Mteki są jeszcze lepsze ale nie wiem skąd je u nas wytrzasnąć, a na ebaju nie działam, więc lipa 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.