Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BMW E60 - jakość

Featured Replies

Napisano

Szukam sobie E60 z lat 2005-2006, ogladałem wczoraj jeden egzemplarz... Niestety to co zobaczyłem w środku mnie przeraziło, chodzi o jakość materiałów użytych we wnętrzu. Plastiki i tapicerka jak w autach klasy B, tragedia. Nawet klimatyzacja była całkowicie manualna i jednostrefowa...

Czy bogatsze wersje mają lepsze materiały/plastiki czy różnią się jedynie tapicerką foteli i boczków?

W porównaniu do głupiego e39 - przepaść.

Żaliłem sie już na kąciku VAGa na Audi A6, ale tam materiały wykończenia wnętrza i nadwozia były super (tyle że na moje oko za bardzo sfatygowane jak na 180 tys km) wink.gif

Za to układ jezdny i komfort e60 jest super i Audi się chowa wink.gif

Napisano

> Szukam sobie E60 z lat 2005-2006, ogladałem wczoraj jeden egzemplarz... Niestety to co zobaczyłem w

> środku mnie przeraziło, chodzi o jakość materiałów użytych we wnętrzu. Plastiki i tapicerka

> jak w autach klasy B, tragedia. Nawet klimatyzacja była całkowicie manualna i jednostrefowa...

> Czy bogatsze wersje mają lepsze materiały/plastiki czy różnią się jedynie tapicerką foteli i

> boczków?

Jeździłem 525 z 2006 w dosyć bogatej wersji ale szału nie robi jeśli chodzi o materiały oslabiony.gif

Napisano
bmw e60 szczerze to nie przesiedzialem zbyt dlugo w e60 ale coraz bardziej mi sie podobaja od pewnego czasu... podoba mi sie model ktory zamiescilem w zalczniku i jak bym kupowal to tylko taki smile.gif a ty za jakim sie ogladasz?
Napisano

A ja jednak wolę klasyczne linie, dlatego zajeżdżę jeszcze kilka E39 zlosnik.gif

Napisano

> A ja jednak wolę klasyczne linie, dlatego zajeżdżę jeszcze kilka E39

dobre e39 nie jest zle devil.gifwink.gif

Napisano

> dobre e39 nie jest zle

No ba, a jak się o nie zadba, to się nawet odwdzięczyć potrafi waytogo.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> No ba, a jak się o nie zadba, to się nawet odwdzięczyć potrafi

E39 jest na stanie, ale niestety latka lecą frown.gif i trzeba zmienić na coś ciut nowocześniejszego wink.gif

Napisano

> E39 jest na stanie, ale niestety latka lecą i trzeba zmienić na coś ciut nowocześniejszego

Powiem, że nie odczuwam potrzeby zmiany waytogo.gif Więcej, mam zamiar zatrzymać sobie moją E39 na zawsze, jako drugie auto do zabawy i na długie podróże, bo tu się świetnie sprawdza cool.gif

Napisano

jakość materiałów, boczki, deska, plastiki w każdej wersji będzie taka sama.

jeśli narzekasz na słabe wyposażnie to szukaj droższego auta i tyle.

U siebie w E91 nie narzekam na jakość materiałów a to praktycznie to samo co w E60

Napisano
  • Autor

> jakość materiałów, boczki, deska, plastiki w każdej wersji będzie taka sama.

> jeśli narzekasz na słabe wyposażnie to szukaj droższego auta i tyle.

> U siebie w E91 nie narzekam na jakość materiałów a to praktycznie to samo co w E60

No nie wiem, dla mnie jakość plastików jest tragiczna, nie czułem się w tym aucie jak w aucie klasy wyższej... Pokrętła od klimatyzacji to jakiś żart, jak w starym radiu... Ciekawe, moze jakby byla skóra to jakoś lepsze wrażenie bym odniósł...

Ale jeszcze raz podkreślę że uklad jezdny i komfort jest super.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.