Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

regulacja ssania Cnq 899

Featured Replies

Napisano

Mam problem z ssaniem, dźwignia wyciągnięta na maxa, auto pali, ale obroty zamiast wynosić ok. 2000 (silnik wyje), dochodzą do ok. 1000 i go dziwnie dusi, dławi, czasem sam zgaśnie, jeśli wyciągnę dźwignię to połowy (położenie drugie) równo trzyma obroty ok. 1200.

Obecnie mogę go palić w tej drugiej pozycji, ale jak przyjdzie zima i mrozy to może być problem z rozruchem bo wtedy powinienem wyciągać dźwignię do końca.

Czy da się to jakoś wyregulować?

Napisano

> Mam problem z ssaniem, dźwignia wyciągnięta na maxa, auto pali, ale obroty zamiast wynosić ok. 2000

> (silnik wyje), dochodzą do ok. 1000 i go dziwnie dusi, dławi, czasem sam zgaśnie, jeśli

> wyciągnę dźwignię to połowy (położenie drugie) równo trzyma obroty ok. 1200.

> Obecnie mogę go palić w tej drugiej pozycji, ale jak przyjdzie zima i mrozy to może być problem z

> rozruchem bo wtedy powinienem wyciągać dźwignię do końca.

> Czy da się to jakoś wyregulować?

Nie bardzo się znam na gaźnikowcach, ale może po prostu jest za ciepło na pełne ssanie. Pare razy jeździłem CC900 na gaźniku, po przejechaniu może z 1 km autem zaczęło szarpać, ciężko było ruszyć a za mną była chmura dymu, po wyłączeniu ssania wszystko wracało do normy, a myślałem że to za wcześnie na wyłączanie skoro nawet wskazówka od temperatury nawet nie drgnęła. Jeszcze inaczej miałem jak miałem okazje przejechać się 700tą. Przy temperaturze na zewnątrz może z 15 stopni zimny silnik nie chciał odpalać na ssaniu, a jak już odpalił to się dławił, bez ssania palił od razu i chodził równo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.