Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

croma 150 KM - czy dwójka też wam zgrzyta( czasem?)

Featured Replies

Napisano

no wlasnie czy wam czasem zgrzytnie , a ttójka przyhaczy?

wymienili mi sprzeglo i kolo i bez zmian.

Napisano

> no wlasnie czy wam czasem zgrzytnie , a ttójka przyhaczy?

> wymienili mi sprzeglo i kolo i bez zmian.

Nie, nie jest to normalne. Można oddać skrzynie do naprawy za niemałe pieniądze, można także sobie zaaplikować Xado, jest duża szansa na poprawę ze śmieszne pieniądze. Sprawdzone w aucie marki KIA. Tak się składa, że dla Autokącikowiczów są obecnie zniżki na te preparaty - zapraszam do testów.

Napisano
  • Autor

auto bylo juz 2 razy w aso i wg nich - wiadomo co - tak ma byc, a w 2 - nic si enie dzieje.

niestety nie mam ( no bo jakie ) argumenty zastosowac skoro wg mechanika nic sie nie dzieje?

> Nie, nie jest to normalne. Można oddać skrzynie do naprawy za niemałe pieniądze, można także sobie

> zaaplikować Xado, jest duża szansa na poprawę ze śmieszne pieniądze. Sprawdzone w aucie marki

> KIA. Tak się składa, że dla Autokącikowiczów są obecnie zniżki na te preparaty - zapraszam do

> testów.

Napisano

> auto bylo juz 2 razy w aso i wg nich - wiadomo co - tak ma byc, a w 2 - nic si enie dzieje.

> niestety nie mam ( no bo jakie ) argumenty zastosowac skoro wg mechanika nic sie nie dzieje?

> > testów.

Jeśli auto jest na gwarancji, to bierzesz rzeczoznawcę i z jego opinią zgłaszasz sprawę w ASO, jednocześnie pisemnie informujesz FAP. Koszt rzeczoznawcy jest zupełnie akceptowalny 100 - 200 zł.

Pozdrawiam

Edit

Własnie sobie przypomniałem, że w oplowskich skrzyniach były jakieś problemy i zalecali zmniejszenie ilość oleju z około 3 litrów na około 2. Nie wiem czy te same skrzynie są w naszych mućkach.

Napisano
  • Autor

taki urok auta na gwartancji.

tzn uzeranie sie z ASO.

we wtorek bed echyba jeszc erozmawial z kierownikiem serwisu.

Nawet ( dla innych usterek) mialem auto na podlaczonym kompie ( jezdzielm z jakims modulem)

ale od tygodnia nie odzywaja sie.

> Jeśli auto jest na gwarancji, to bierzesz rzeczoznawcę i z jego opinią zgłaszasz sprawę w ASO,

> jednocześnie pisemnie informujesz FAP. Koszt rzeczoznawcy jest zupełnie akceptowalny 100 - 200

> zł.

> Pozdrawiam

> Edit

> Własnie sobie przypomniałem, że w oplowskich skrzyniach były jakieś problemy i zalecali

> zmniejszenie ilość oleju z około 3 litrów na około 2. Nie wiem czy te same skrzynie są w

> naszych mućkach.

Napisano

> no wlasnie czy wam czasem zgrzytnie , a ttójka przyhaczy?

> wymienili mi sprzeglo i kolo i bez zmian.

Wodzik lub synchro leży.

Zrzucać skrzynie i sprawdzać a nie gdybać. Zawsze mozesz jej pomóc umrzeć, wtedy już na pewno naprawią smile.gif

Pozdro

Napisano
  • Autor

> Wodzik lub synchro leży.

> Zrzucać skrzynie i sprawdzać a nie gdybać. Zawsze mozesz jej pomóc umrzeć, wtedy już na pewno

> naprawią

tak

tylko zeby mi esie gwarancja wczesniej nie skoczyla heheh

> Pozdro

Napisano

> tak

> tylko zeby mi esie gwarancja wczesniej nie skoczyla heheh

> > Pozdro

Skoro problemy były zgłaszane na gwarancji to i po będą musieli to naprawić. Kwestia odpowiednich papierów i tyle.

Napisano
  • Autor

> Skoro problemy były zgłaszane na gwarancji to i po będą musieli to naprawić. Kwestia odpowiednich

> papierów i tyle.

to w takim przypadku podpowiedz mi co mam zbierac, ?

jakie dokumenty>

o co prosic czy rzadac?

Napisano

> to w takim przypadku podpowiedz mi co mam zbierac, ?

> jakie dokumentyo co prosic czy rzadac?

Powtórzę jeszcze raz - rzeczoznawca i po oględzinach powiadomienie FAP.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.