Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Otwierzanie, zamykanie szyb Cruze.

Featured Replies

Napisano

Orientuje się ktoś czy można w Cruze sedan podnieść szybę naciskając jakoś pstryczek, czy też trzeba go trzymać cały czas aż się szyba zamknie hmm.gif

Otworzyć to się raz dwa daje pięknie, ale zamykać i trzymać ten przycisk to mi się nie chce już aż tak grinser006.gif

Napisano

> Orientuje się ktoś czy można w Cruze sedan podnieść szybę naciskając jakoś pstryczek, czy też

> trzeba go trzymać cały czas aż się szyba zamknie

> Otworzyć to się raz dwa daje pięknie, ale zamykać i trzymać ten przycisk to mi się nie chce już aż

> tak

Stawiam flaszke za pomysł realny w wykonaniu i nie rzucajacy sie w oczy przy wizytach serwisowych.

Napisano

> Orientuje się ktoś czy można w Cruze sedan podnieść szybę naciskając jakoś pstryczek

Nie da się

Napisano
  • Autor

> Nie da się

Naczy sie, że to wymaga jakiegoś modułu coś jak domykanie szyb czy jak ? Qrde, szkoda że do najbliższego salonu mam 100 kilosów, bo bym w nowym polonezopodobnym grinser006.gif Cruzie sprawdził. Coś słyszałem że tam to działa, ale może to tylko Urban Legend.

Napisano

Sam przełącznik nie ma "drugiego kliku" jak np. w Epice. Czy coś jeszcze trzeba niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> Sam przełącznik nie ma "drugiego kliku" jak np. w Epice. Czy coś jeszcze trzeba

No zauważyłem że drugi klik jest tylko w stronę otwierania. Qrde nie pamiętam czy w moim nowym Fałweju Transporterze jest ten dwuklik, ale tam szybioza chodzi góra dół bez trzymanki. Sprawdze jutro.

Napisano

> Orientuje się ktoś czy można w Cruze sedan podnieść szybę naciskając jakoś pstryczek, czy też

> trzeba go trzymać cały czas aż się szyba zamknie

> Otworzyć to się raz dwa daje pięknie, ale zamykać i trzymać ten przycisk to mi się nie chce już aż

> tak

W twojej wersji Cruzaka się nie da.

W niektórych jest to możliwe.

Ma być możliwe również dla europejskich wersji z MY2012.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.