Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

reparaturka

Featured Replies

Napisano

Pany, czy to możliwe żeby w przeciagu pół roku padła 2 razy reparaturka pompy wody ? Tzn to że padła to jest możliwe ale jaka tego przyczyna .. sciana.gif

Napisano

wada konstrukcujna :D 700 maja to d siebie ja tez to przerabialem co wymienilem to i tak zaraz lecialo

Napisano
  • Autor

> wada konstrukcujna :D 700 maja to d siebie ja tez to przerabialem co wymienilem to i tak zaraz

> lecialo

nawet mnie nie strasz, że jak wymienie to za chwile znowu padnie :|

Napisano

ja wymienialem 3 albo 4 razy i za kazdym razem po niedlugim czasie i tak "lecialo". moze sprobuj orginal kupic moze to pomoze ale nie wydaje mi sie. i tak duzo tamtedy nie ubywa ale zawsze cos smile.gif

Napisano
  • Autor

> ja wymienialem 3 albo 4 razy i za kazdym razem po niedlugim czasie i tak "lecialo". moze sprobuj

> orginal kupic moze to pomoze ale nie wydaje mi sie. i tak duzo tamtedy nie ubywa ale zawsze

> cos

no wymienić i tak trzeba, bo co 2-3 dni musze dolewać wody bo sie robi susza w zbiorniczku wyrównawczym screwy.gif

Napisano

eee to ci to widze ze porzadnie leci. u mnie sie tylko za kazdym razem saczylo. masz grubsza sprawe do rozwiazania skoro az tak jest zle. moze juz pompa wody nie ogarnia i dlatego co chwile ci tak mocno woda leci??

Napisano
  • Autor

> eee to ci to widze ze porzadnie leci. u mnie sie tylko za kazdym razem saczylo. masz grubsza sprawe

> do rozwiazania skoro az tak jest zle. moze juz pompa wody nie ogarnia i dlatego co chwile ci

> tak mocno woda leci??

właśnie też o tym samym pomyślałem :/

Napisano

ale to bedziesz usial chyba pol silnika rozebrac smile.gif i przy okazji wymienisz sobie rozrzad :D (na kole pasowym nasadka 36)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.