Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Napewno cewka ale coś jeszcze help !!!!

Featured Replies

Napisano

Wracałem do domu, na światłach stanąłem i obroty spadły zaczęły falować i silnik klepać klepać jak diesel, a to benzyna 1,6, więc mówie pewnie cewka, 3 cewki to champin jedna sagem. Wiec odpaliłem auto i wyjmowałem wtyczki z każdej cewki przy championach silnik prawie gasł, wiec są ok, jak wyjąłem sagem bez zmian, czyli cewka padła normalne bo to sagem. Aleeeeeeeee to nie koniec, mam wrażenie ze czuje palony olej, albo jakąś gumę, dziwne zapachy unoszą sie po opaleniu, co to moze byc ? nie zaobserwowałem żadnego kopcenia czy wycieków, olej w normie bez zmian, nie zmniejsza sie poziom.

Napisano

> Wracałem do domu, na światłach stanąłem i obroty spadły zaczęły falować i silnik klepać klepać jak

> diesel, a to benzyna 1,6, więc mówie pewnie cewka, 3 cewki to champin jedna sagem. Wiec

> odpaliłem auto i wyjmowałem wtyczki z każdej cewki przy championach silnik prawie gasł, wiec

> są ok, jak wyjąłem sagem bez zmian, czyli cewka padła normalne bo to sagem. Aleeeeeeeee to nie

> koniec, mam wrażenie ze czuje palony olej, albo jakąś gumę, dziwne zapachy unoszą sie po

> opaleniu, co to moze byc ? nie zaobserwowałem żadnego kopcenia czy wycieków, olej w normie bez

> zmian, nie zmniejsza sie poziom.

Niespalone paliwo z jednego cylindra, dopala się w wydechu. Jak będziesz tak jeździł to zabijesz w ekspresowym tempie katalizator.

Napisano
  • Autor

> Niespalone paliwo z jednego cylindra, dopala się w wydechu. Jak będziesz tak jeździł to zabijesz w

> ekspresowym tempie katalizator.

Cewka wymieniona, zapachu nie ma, dzięki wielkie Panowie temat można zamknąć smile.gif

Napisano

> Cewka wymieniona, zapachu nie ma, dzięki wielkie Panowie temat można zamknąć

Przydałaby się jakaś trasa i trochę but.gif żeby katalizator wygrzać po tym zalaniu paliwem.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> Przydałaby się jakaś trasa i trochę żeby katalizator wygrzać po tym zalaniu paliwem.

> Pozdrawiam BAS

mam ciężką wysokoobrotową noge wiec bedzie ok smile.gif

Napisano

> Cewka wymieniona, zapachu nie ma, dzięki wielkie Panowie temat można zamknąć

Jak mówiłem, cewka to taka franca, że wadliwa sypie mnogością objawów, w moim przypadku wszelaka diagnostyka wskazywała na przepustnicę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.