Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak odkręcić śruby?

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj robiłem podejście do wymiany tylnej poduszki pod skrzynią.Warunki były polowe (pod blokiem), więc jaki śruby ( dwie M8) nawet nie drgnęły nie ciągnąłem ich na siłę. Poległem oslabiony.gif

Podlewać nie było sensu,bo tylko łby śrub było widać.Jest do nich jakieś dojście do nich od góry,żeby podlać czymś,czy liczyć na łut szczęścia,że może się nie urwą i ciągnąć na siłę? confused.gif

Napisano

> Dzisiaj robiłem podejście do wymiany tylnej poduszki pod skrzynią.Warunki były polowe (pod

> blokiem), więc jaki śruby ( dwie M8) nawet nie drgnęły nie ciągnąłem ich na siłę. Poległem

> Podlewać nie było sensu,bo tylko łby śrub było widać.Jest do nich jakieś dojście do nich od

> góry,żeby podlać czymś,czy liczyć na łut szczęścia,że może się nie urwą i ciągnąć na siłę?

Nie ciągnij, tylko staraj sie to robić szarpnięciami, ale to chyba jest oczywiste. Co może pomóc, jeżeli tego nie zrobiłeś, to podeprzeć mocno łapę od poduszki na podnośniku.

Napisano

Poduszka zazwyczaj nie zasłania dokładnie otworu jaki znajduje się pod nią. Więc mając odrdzewiacz z dłuższą fifką można tam pozalewać.

Napisano
  • Autor

> Poduszka zazwyczaj nie zasłania dokładnie otworu jaki znajduje się pod nią. Więc mając odrdzewiacz

> z dłuższą fifką można tam pozalewać.

Ale grawitacja działa i odrdzewiacz będzie leciał na ziemię, a nie na gwint zlosnik.gif

Napisano

tak czy siak musisz opuścić silnik bo poduszka pod skrzynią jest jakieś 4 cm włożona w głąb karoserii , a skrzyni nie wygniesz ,żeby ją wyjąć (przynajmniej tak w 007 jest)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.