Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

umarła meganka ... niech żyje meganka ...

Featured Replies

Napisano

hmmm dziwna sprawa z C1 bujałem sie żeby sprzedać dobrze ponad rok czasu ...

tak od niechcenia ogłosiłem moją megankę w niedzielę licząc ze za 2-3 miesiace może sie kto trafi chętny na złomka wink.gif ... we wtorek przyjechali ogladali ... a wczoraj juz zabrali .... a dziś jade odebrać no cóż innego ... tak samo megane kombi II 2009 rok ale już 1,5 dCi ...

także można powiedzieć że kolejna renatka w rodzinie ... aha ... zonka śmiga lagunką ... więc można powiedzieć że jesteśmy uzależnieni od renaultaaaaa

20.GIF

Napisano

No to gratulacje ok.gif Wbrew pozorom dobry francuz wcale nie jest zły. zlosnik.gif Ja też liczyłem, że będę się bujał przy sprzedaży ze swoją Meganką, a poszła w niecały tydzień (przy nie najniższej cenie i sporym jak na benzynę przebiegu). Pochwal się fotkami jak już odbierzesz nowe padło. grinser006.gif

Napisano

> No to gratulacje Wbrew pozorom dobry francuz wcale nie jest zły. Ja też liczyłem, że będę się

> bujał przy sprzedaży ze swoją Meganką, a poszła w niecały tydzień (przy nie najniższej cenie i

> sporym jak na benzynę przebiegu). Pochwal się fotkami jak już odbierzesz nowe padło.

Mam nadzieje, ze i moje sie tak szybko na wiosne sprzeda zlosnik.gif

Napisano

> Mam nadzieje, ze i moje sie tak szybko na wiosne sprzeda

A ile cenisz to swoje i dlaczego tak drogo? zlosnik.gifMoże właśnie na wiosnę będzie chętny.Może być na prv.

Napisano

A mój Pug jakoś się nie chce sprzedać... może dlatego, że go nie wystawiłem? niewiem.gif

A kusi mnie przesiadka na Megankę II po lifcie, taką wszystkomającą, z dieslem 1.5 pod maską włącznie.

Napisano
  • Autor

> A mój Pug jakoś się nie chce sprzedać... może dlatego, że go nie wystawiłem?

> A kusi mnie przesiadka na Megankę II po lifcie, taką wszystkomającą, z dieslem 1.5 pod maską

> włącznie.

powiem szczerze że dziś sobie nią pojeździłem troche i jestem pod wrażeniem ... oczywiście pozytywnym ... yay.gifpub2.gif20.GIF

Napisano

> A ile cenisz to swoje i dlaczego tak drogo? Może właśnie na wiosnę będzie chętny.Może być na prv.

Wiesz, ze mowimy o wersji UK zlosnik.gif?

A drogo dlatego, ze:

1) w zeszlym roku w maju robiony byl kompletny rozrzad,

2) wymieniono pasek osprzetu plus nowy napinacz,

3) auto ma komplet nowych tarcz i klockow, tyl Renuar, przod juz nie pamietam (mam na fakturze) ale markowe

W dodatku auto nie tluczone, nalotu ma niecale 50k mil. Do wymiany beda opony z przodu.

Jeslis swiadom, dawaj priva, dam cene waytogo.gif

Napisano

> Wiesz, ze mowimy o wersji UK ?

> A drogo dlatego, ze:

> 1) w zeszlym roku w maju robiony byl kompletny rozrzad,

> 2) wymieniono pasek osprzetu plus nowy napinacz,

> 3) auto ma komplet nowych tarcz i klockow, tyl Renuar, przod juz nie pamietam (mam na fakturze) ale

> markowe

> W dodatku auto nie tluczone, nalotu ma niecale 50k mil. Do wymiany beda opony z przodu.

> Jeslis swiadom, dawaj priva, dam cene

Jeśli mańkut, w takim razie odpada.Coś mi się ubzdurało,że masz wersję cywilizowaną. zlosnik.gif

Napisano

A czemu to łajzę chcesz sprzedawać? zlosnik.gif W sumie niedługo przecież u Ciebie jeździ.

Napisano

> A czemu to łajzę chcesz sprzedawać? W sumie niedługo przecież u Ciebie jeździ.

Upgrade sie szykuje... chyba hmm.gif

Napisano

> Jeśli mańkut, w takim razie odpada.Coś mi się ubzdurało,że masz wersję cywilizowaną.

Cywilizowana wersje to mam Astry G, po Ojcu, w 1.7CDTi ze stycznia 2005 w kombiaku i chyba z 76kkm na blacie - jesli zainteresowany.

Auto najpierw mialem sprzedac, potem sie Ojciec rozmyslil, potem mi bylo potrzebne, a teraz chce cos mniejszego dla Matuli kupic - jak Matula prawko zda hehe.gif

Napisano

> Upgrade sie szykuje... chyba

Laguna?

Napisano

> Laguna?

Nie, raczej nie francuz - ale to jeszcze zalezy od zona.gif.

BTW - jak bym na wiosne sprzedawal, auto byloby u nas blisko 2 lata - ale ten czas leci panic.gif

Napisano

Za ile sprzedałes starąi za ile kupiłes nową.Fotki me widziane . Z gazet na 1,5dci nie pisza za dobrze.Ma to dpf?Aha daj znac ile to pali. smile.gif

Napisano
  • Autor

> Za ile sprzedałes starąi za ile kupiłes nową.Fotki me widziane . Z gazet na 1,5dci nie pisza za

> dobrze.Ma to dpf?Aha daj znac ile to pali.

stara poszła za 6 tys ... ale stan był taki że sporoooooo trzeba było w nią wsadzić .... facet wziął na jakąś wies ... powiedział że sobie zrobi ... ja zadowolony i on zadowolony ...

nie mam dpf ... spalania to póki co rozsądnego nie podam bo ... uczę sie jeździc ropniakiem ... grinser006.gif

Napisano

Faktycznie cena straszna blush.gif.Ja chce 8 tys zł skromny.gif.lekko drzwi przytarte i wgniot oslabiony.gif.Rozmyslam tez czy jeszcze jezdzic ,zrobic te drzwi czy dołozyc 22K i miec 3 latka. hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Faktycznie cena straszna .Ja chce 8 tys zł .lekko drzwi przytarte i wgniot .Rozmyslam tez czy

> jeszcze jezdzic ,zrobic te drzwi czy dołozyc 22K i miec 3 latka.

czemu straszna ... było do zrobienia masa rzeczy ... wymiana weży pod maska... czujnik połozenia wału odpryski które już rdzewiały praktycznie na każdym elemencie, 320 tys km na blacie, przewód od klimy pękniety i klima rok moze nawet dwa nieużywana ... co więcej z nią jest nie wiem ... do tego wytarte kierownica pedały gałka ... itp itd ... mysle że to nie było nic tragicznego ale ja nie miałem czasu tego robić ... facet chciał tanio kupić ... chciał sobie ponaprawiać i jeździc to proszę bardzo ...

zostały mi po aucie alufelgi z letnimi prawie nowymi oponkami ... w tym tygodniu sprawdzę czy mi bedą pasowały do nowej jak nie to będa do wzięcia ...

a wczoraj zrobiłem w 4 osoby dorosłe + dziecko z bagażami lota do Wawki i spowrotem ... w sumie komp pokazał zużycie 5.5 l/100km ... jak dla mnie satysfakcjonujący ... a jechałem na spokojnie ale nie emerycko...

zresztą u mnie jeszcze inna bajka jest ... autko było z pełną fakturą vat ... a ja mam DG i jestem Vatowcem więc ... grinser006.gif tak na prawde w ogólnym rozrachunku dołożyłem zywej gotówki ~10 tys pln

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.