Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Albea i kontrolka drzwi

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam pytanie do posiadaczy fiata Albea ale tych ostatnich Active/Dynamic a nie EL/HL. Mianowicie doczytałem się w instrukcji że w momencie jak drzwi są nie domknięte to na tablicy wskaźników powinna się palić kontrolka niedomkniętych drzwi, u mnie się ona nie pali choć takowa kontrolka jest. Zastanawiam się czy coś jest nie tak czy może Fiat tak daleko poszedł z oszczędnościami ze tą funkcje też zlikwidował ?

Pozdrawiam

Bartek

Napisano

...nie ma takowej kontrolki, tzn. jest, ale nie działa. Była takowa w wersji HL, co do Dynamic to nie wiem. niewiem.gif

• 3 miesiące później...
Napisano

Ja mam rocznik 2004 i kontrolka jest i działa. Niestety debile z fiata nie wpadli na to aby podłączyć też bagażnik ;-( ehhh.

Za to ciekawa jest konstrukcja tych czujników bo w tylnych drzwiach nie są podłączone do guziczków przy zawiasie tylko chyba do zamków. Bo jak drzwi są niedomnkięte to światło z tyłu gaśnie (guziczki w w drzwiach), ale z przodu się pali i kontrokka też świeci - czyli czujniki w zamkach. Przednie drzwi w ogóle nie mają guziczków w drzwiach czy też info jest z zamka. W sumie fajny patent. W ogóle te auta w bogatej wersji mają dużo fajnych drobnych bajerków (jak światło po otwarciu zamka a przed otwarciem drzwi, o gaśnięciu wszystkie po czasie ni wspomnę (radio, światełka drwi itp.)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.