Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ściąganie na lewo

Featured Replies

Napisano

Zauważyłem że ściąga mi astę na lewo bardzo delikatnie przy jeździe na wprost po równym, zdecydowanie wyraźniej jadąc z z górki i zupełnie nie ściąga przy jeździe pod górę. Ciśnienie w kołach sprawdzone, geometria też. Mechanik z którym rozmawiałem stawiał na nieodbijający klocek lub padające łożysko w piaście ale nie zaobserwowałem jakiejś specjalnej różnicy w temp kół ani niepokojących dzwięków. Jeszcze jedno na koniec przy cofaniu też ściąga i kręci kierownicą ale w prawo.

Czekam na jakieś sugestie bo nie widzi mi się wymiana całego zawieszenia z przodu

Napisano

> Czekam na jakieś sugestie bo nie widzi mi się wymiana całego zawieszenia z przodu

spróbuj przełożyć koło lewe na prawa stronę i prawe na lewą wink.gif

EDIT: przełoż i sprawdz czy teraz nie bedzie ciagac w prawo, pozniej nie zapomnij ich załozyć tak jak były, szczególnie gdy sa kierunkowe grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> spróbuj przełożyć koło lewe na prawa stronę i prawe na lewą

> EDIT: przełoż i sprawdz czy teraz nie bedzie ciagac w prawo, pozniej nie zapomnij ich załozyć tak

> jak były, szczególnie gdy sa kierunkowe

Tak samo na letnich i zimowych ( są na osobnych felgach)

Napisano

> Tak samo na letnich i zimowych ( są na osobnych felgach)

z geometrii co miałes sprawdzane?

klocki były sprawdzane czy odbijaja czy tylko wnioskujesz po tym, że koła nie nagrzewaja się?

Napisano
  • Autor

Porosiłem o sprawdzenie geometrii i ustawienie jeśli trzeba. Mechanik pozakładał jakieś tam lasery na kołą z przodu i powiedział ze nie ma co ustawiać bo jest z obu stron tak samo i kąty się zgadzają z tym co ma być wg. instrukcji wlazł do kanału obejrzał sobie wszystko drugi mu kierownicą w tym czasie ruszał i tyle. Klocków jeszcze nie oglądałem bo nie miałem kiedy w sobotę zdejmę koła to sobie pooglądam.

Napisano

> Klocków jeszcze nie oglądałem bo nie miałem kiedy w

> sobotę zdejmę koła to sobie pooglądam.

koła wyeliminowane, jak wyeliminujesz klocki to już tylko geometria zostanie grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.