Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

przegub półoś

Featured Replies

Napisano

Witam powiem krotko czy miał ktoś z Was przypadek ze przegub zewnętrzny nowy miał luzy ? jak złapałem przed wczoraj za półoś to sie ,,przestraszyłem,, ze ma takie luzy ,chwyciłem za nią i obraca sie w przegubie firmy gsp przed wymianą tego nie było , ale teraz nie jestem pewien czy to półoś mogła sie spsuć ? bo do wymiany doszło po uderzeniu w kraweznik i przegub pękł w środku a jak zakładałem nowy to spojrzałem tez na półosi własnie i wszystko wyglądało ok czy to wada fabryczna ? confused.gif

Napisano
  • Autor

dziś sprawdziłem jeszcze raz luzy ręką na półosiach i pyt czy te kielichy do ktorych wchodzą przeguby wew mają sie delikatnie ruszać razem z półosią ? drugie pyt czy półosie różnią sie od siebie czyms jesli chodzi o skrzynie eske, sportingową czy abartha czy wszsytkie są takie same ? a jseli tak to czym ? dzieki z gory za pomoc

Napisano

> dziś sprawdziłem jeszcze raz luzy ręką na półosiach i pyt czy te kielichy do ktorych wchodzą

> przeguby wew mają sie delikatnie ruszać razem z półosią ? drugie pyt czy półosie różnią sie od

> siebie czyms jesli chodzi o skrzynie eske, sportingową czy abartha czy wszsytkie są takie

> same ? a jseli tak to czym ? dzieki z gory za pomoc

z tego co sie orientuję to półosie sa takie same , różnią sie estetyka np. gumowym odważnikiem itp. ale jesli chodzi o wymiar to sa te same . no chyba że sie myle to proszę o sprostowanie cool.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.