Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problem z elektryką Golf III

Featured Replies

Napisano

Pany w naszym Golfie III 1.4 z 94r. coś złego dzieje mianowicie:

wycieraczki na ostatnim biegu latają z większą prędkością aniżeli normalnie zarówno przód jak i tył, poza tym coś nie tak jest z zegarami potrafią się nie załączać wskazania.

Gdzie szukać przyczyny? Auto codziennie stoi pod chmurką może jakieś przewody zamokły??

Napisano

> Pany w naszym Golfie III 1.4 z 94r. coś złego dzieje mianowicie:

> wycieraczki na ostatnim biegu latają z większą prędkością aniżeli normalnie zarówno przód jak i

> tył, poza tym coś nie tak jest z zegarami potrafią się nie załączać wskazania.

> Gdzie szukać przyczyny? Auto codziennie stoi pod chmurką może jakieś przewody zamokły??

na dzien dobry sprawdzilbym napiecie ladowania

Napisano
  • Autor

> na dzien dobry sprawdzilbym napiecie ladowania

to jasna sprawa że sprawdzę, ale czy wadliwy przekaźnik wycieraczek może robić mi taki syf na całej elektryce?

Napisano

> to jasna sprawa że sprawdzę, ale czy wadliwy przekaźnik wycieraczek może robić mi taki syf na całej

> elektryce?

te wskazania to znaczy cały zegar się wyłącza ? i czy ma to może miejsce podczas pracy wycieraczek ?

Napisano
  • Autor

> te wskazania to znaczy cały zegar się wyłącza ? i czy ma to może miejsce podczas pracy wycieraczek

> ?

Podświetlenie zostaje, odpalam obroty spadają do tysiąca a po chwili zgon jakby był zgaszony, prędkościomierz zgon i nagle po chwili wskazówki w górę.

Ewidentnie gdzieś jest zwarcie, wyczytałem na necie że od wycieraczek odpowiada przekaźnik 19 ale czy może on mieć wpływ na resztę podzespołów?

A czy to się dzieje po załączeniu wycieraczek szczerze powiem że nie zwróciłem uwagi pogoda taka że używam ich cały czas.

EDYTA problem znaleziony ładowanie na odpalonym 17,7 alternator zaraz jedzie do rozbiórki

Napisano

> Podświetlenie zostaje, odpalam obroty spadają do tysiąca a po chwili zgon jakby był zgaszony,

> prędkościomierz zgon i nagle po chwili wskazówki w górę.

> Ewidentnie gdzieś jest zwarcie, wyczytałem na necie że od wycieraczek odpowiada przekaźnik 19 ale

> czy może on mieć wpływ na resztę podzespołów?

> A czy to się dzieje po załączeniu wycieraczek szczerze powiem że nie zwróciłem uwagi pogoda taka że

> używam ich cały czas.

> EDYTA problem znaleziony ładowanie na odpalonym 17,7 alternator zaraz jedzie do rozbiórki

waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.