Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pochłaniacz wilgoci

Featured Replies

Napisano

Forumowicze, czytałem gdzieś tutaj o "uniwersalnym" pochłaniaczu wilgoci ale niestety nie mogę odnaleźć. Co to była za ?przyprawa? czy coś co tak skutecznie pochłania wilgoć? Powodem moich poszukiwań jest marznięcie szyb od środka w Punto2

Napisano

> Forumowicze, czytałem gdzieś tutaj o "uniwersalnym" pochłaniaczu wilgoci ale niestety nie mogę

> odnaleźć. Co to była za ?przyprawa? czy coś co tak skutecznie pochłania wilgoć? Powodem moich

> poszukiwań jest marznięcie szyb od środka w Punto2

Zapewne chodzi o ryż, zaszyj w woreczki materiałowe włóż do bagażnika. Co jakiś czas wkładasz na moment do mikrofali żeby wysuszyć.

Ale lepiej chyba sprawdzić skąd bierze się wilgoć lub dlaczego nie wychodzi na zewnątrz. W moim Fiacie Marea w bagażniku były klapki do odprowadzania powietrza.

Inna rada po skończonej jeździe przełącz nawiew na podłogę, daj na zimne powietrze i wywietrz auto, i koniecznie sprawdź obieg wewnętrzny, w mery działało super. A i umyj szyby od środka, zwłaszcza jeśli palisz w aucie.

Napisano

> Forumowicze, czytałem gdzieś tutaj o "uniwersalnym" pochłaniaczu wilgoci ale niestety nie mogę

> odnaleźć.

Możesz zastosować żwirek dla kotów (najlepiej silikatowy). waytogo.gif

Napisano

W jeepie miałem to samo

kupiłem taki pochłaniacz zebrał w około 2 tygodnie cały pojemnik wody

Stał w bagażniku i rozwiązał problem . ( właściwie to rozwiązał skutki problemu )

Metylan-StopWilgoci500-ICmarket.jpg

Napisano

> odnaleźć. Co to była za ?przyprawa? czy coś co tak skutecznie pochłania wilgoć? Powodem moich

moze cos podobnego do tego? Allegro

Napisano

osobiście używam tego slix g7 i muszę przyznać, że jest skuteczne ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.