Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto zaniemogło.. ale nie przez mróz

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj rano odpaliłem kijanke i po 300-400 metrach zaniemogło. Zlawetowaliśmy auto na rutynowa zmianę filtra, jednakże mechanicy sprawdzili też bak. A tam okazało się że partacze w ASO Multitruck Kia Rzeszów zostawili szmatę w baku... Owinęła się wokół smoka i pływaka i przymarzła w nocy... Zostawię to bez komentarza mam fakturę na usługę i wysłałem im ankiete w której zaznaczyłem że jestem niezadowolony z powodu śmietnika w aucie zaraz po usłudze bo byłem zły po sprzataniu szamt całych w oleju napędowym które znajdowały sie w aucie. Gdy czyścili bak szmatami wycierali ręce i dno baku i wyszło że nie wszystko posprzątali. Także diesla mam ok i jednak ten z Statoilu nie był taki zły. Kupiłem też dzisiaj filtr w jakości fabrycznej nie kiepski zamiennik za mniej niz 50 zł. W aso 150 po rabacie...

Napisano

> Multitruck Kia Rzeszów zostawili szmatę w baku... Owinęła się wokół smoka i pływaka i

> przymarzła w nocy...

facepalm%5B1%5D.gif

I co teraz? Jakoś to Tobie wynagrodzą? Nie wiem, rekompensata czy cuś?

Jak można coś takiego odwalić... czerwona.gif

Napisano

> I co teraz? Jakoś to Tobie wynagrodzą? Nie wiem, rekompensata czy cuś?

zleją go sikiem prostym.

Napisano

> zleją go sikiem prostym.

Oskarżą o kradzież szmaty zlosnik.gif

Napisano

> Oskarżą o kradzież szmaty

Aha.. I pewnie o jej zniszczenie też hehe.gif Nie no, takie rzeczy to tylko w PL. I weź tu teraz oddaj auto do ASO icon_eek.gif

Napisano
  • Autor

> I co teraz? Jakoś to Tobie wynagrodzą? Nie wiem, rekompensata czy cuś?

> Jak można coś takiego odwalić...

co ja mogę, ale oslabilo mnie to. Pod kanapą takie samo było i prałem tapicerke tak walilo

Napisano

> co ja mogę, ale oslabilo mnie to. Pod kanapą takie samo było i prałem tapicerke tak walilo

Napisz maila do importera i spokojnie oraz bardzo kulturalnie opisz cała sytuację. Jest duże prawdopodobieństwo zadośćuczynienia.

Napisano

Mail do KMP inaczej to nic nie osiagniesz, malo tego idzi do dilera i powiedz, ze przyjdziesz z tvn turbo.

Napisano

Przejmujesz się... Mnie skroili w Hyundaiu w Rzeszowie za wymianę oleju w napędach a 6 dni później miałem auto na podnośniku w Multitrucku (bo w Hyundaiu nie byli w stanie sprowadzić mi wężyka do chłodnicy oleju - tzn. do sprowadzenia z Korei - dostawa za miesiąc, za ścianą w Fox-ie był na pojutrze a w KIA leżał na półce) i się okazało, że brak jakichkolwiek śladów odkręcania korków - napędy były zabłocone równo - a tydzień był suchy... Poprosiłem o sprawdzenie i z napędów wylał się czarny olej - zupełnie zużyty.

Napisano
  • Autor

> Mail do KMP inaczej to nic nie osiagniesz, malo tego idzi do dilera i powiedz, ze przyjdziesz z tvn

> turbo.

Rezygnuje z ich usług i z Kii. Jestem mega zadowolony z bezawaryjności auta, ale niestety w okolicy mam 3 serwisy. Jeden stracił autoryzacje a koles siedzi, drugi kroi kase i kiepskjo naprawia, a w 3cim nawet żarówki nie potrafią zmienić

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.