Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kilka pytań ...

Featured Replies

Napisano

Witam mam do was parę pytań:

1. Po starcie zimnego silnika, dławi auto przy mocniejszym dodaniu gazu, tak jakby działo się to na ssaniu frown.gif , jak silnik lekko się rozgrzeje zgaszę i zapalę auto wszystko chodzi jak należy, czy padł jakiś czujnik ?

2. Czy czyści się tą "rurkę", węża co idzie od filtra powietrza do pokrywy zaworów ? bo mam w niej taki szlam ?

3. Czy da się podciągnąć linkę gazu bo mam lekki luz na niej ? i Czy blokuje wam się teraz na zimnie, bo wcześniej takich numerów mi nie robiła.

4. Powoli zaczyna mi piszczeć łożysko jak naciskam na sprzęgło, czy da się podciągnąć sprzęgło żeby troszkę dłużej pojeździć, i czym może się to skończyć przy dłuższej jeździe ? I czy lepiej wymienić cały komplet sprzęgła, czy tylko łożysko ??? Jak całe to jakie polecacie ?

Wszystkim którzy pomogą wielkie dzięx ok.gif

Napisano

> Witam mam do was parę pytań:

> 1. Po starcie zimnego silnika, dławi auto przy mocniejszym dodaniu gazu, tak jakby działo się to na

> ssaniu , jak silnik lekko się rozgrzeje zgaszę i zapalę auto wszystko chodzi jak należy, czy

> padł jakiś czujnik ?

wszystko ok

> 2. Czy czyści się tą "rurkę", węża co idzie od filtra powietrza do pokrywy zaworów ? bo mam w niej

> taki szlam ?

już linka dostałeś

> 3. Czy da się podciągnąć linkę gazu bo mam lekki luz na niej ? i Czy blokuje wam się teraz na

> zimnie, bo wcześniej takich numerów mi nie robiła.

musi na niej być luz aby krokowy mógł pracować

> 4. Powoli zaczyna mi piszczeć łożysko jak naciskam na sprzęgło, czy da się podciągnąć sprzęgło żeby

> troszkę dłużej pojeździć, i czym może się to skończyć przy dłuższej jeździe ? I czy lepiej

> wymienić cały komplet sprzęgła, czy tylko łożysko ??? Jak całe to jakie polecacie ?

aby łożysko wymienić trza skrzynię zrzucić, tak samo jak do sprzęgła... więc...

> Wszystkim którzy pomogą wielkie dzięx

nie ma za co ;p

Napisano
  • Autor

Jeśli chodzi o tą odmę to czym najlepiej wymyć ???

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.