Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mułowata Ibiza

Featured Replies

Napisano

Witam

Zapalał mi się w Seacie Ibiza 1.4 16V 75KM 2003 rok epc i silnik w momencie zapalania auto gasło. Działo się to podczas dojazdu do skrzyżowania gdy obroty spadały do wolnych. Pojechałem na kompa odczytali błędy wyczyścili i zaadaptowali przepustnicę błędów nie ma ale auto zrobiło się strasznie mułowate na 4 biegu ledwo ciągnie na 2 i 3 też rewelacji nie ma.

mechanicy coś skopali ?

źle zaadaptowali przepustnice ?

szykować się na coś poważnego ?

z góry dzięki pozdrawiam

Napisano

technicznie Ci nie popowiem, bo nie wiem... ale skoro zapłaciłeś za usługę która została źle wykonana masz prawo do reklamacji w w/w zakładzie

a jak oni nie potrafią to niech doprowadzą Ci autko do takiego stanu jak im zostawiłeś i rządaj zwrotu gotówki

następnym razem poszukaj kogoś lepszego

Napisano

> Witam

> Zapalał mi się w Seacie Ibiza 1.4 16V 75KM 2003 rok epc i silnik w momencie zapalania auto gasło.

> Działo się to podczas dojazdu do skrzyżowania gdy obroty spadały do wolnych. Pojechałem na

> kompa odczytali błędy wyczyścili i zaadaptowali przepustnicę błędów nie ma ale auto zrobiło

> się strasznie mułowate na 4 biegu ledwo ciągnie na 2 i 3 też rewelacji nie ma.

> mechanicy coś skopali ?

> źle zaadaptowali przepustnice ?

> szykować się na coś poważnego ?

> z góry dzięki pozdrawiam

wracaj tam, gdzie VAGowałeś auto i podpinaj się koniecznie ŻĄDAJĄC na ich koszt. Przyjechałeś z problemem który rozwiązany nie został. Jak dla mnie chłopaki przy adaptacji przepustnicy coś skopali. Inna sprawa - sprawdź czy auto nie łapie 'lewego' powietrza (wszystkie przewody są dociśnięte?) Znajomy miał problem tego typu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.