Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Korzystał ktoś z Gwarancja12?

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie. W sensie - nie tylko czy ktoś ma i płaci, ale czy ktoś ma doświadczenia z naprawy samochodu w ramach tejże zlosnik.gif

Właśnie wykupiłem do nowonabytego C-Max 1.8 16V 2008r, co oprócz normalnej stawki 89zł kosztowało mnie dodatkowe 150 za przegląd kwalifikacyjny (bo poprzedni właściciel zignorował przegląd po drugim roku). No i się zastanawiam, jak na tym wyjdę jeśli w przyszłości przyjdzie skorzystać?

PS. Witam Fordziarzy cool.gif

Napisano

forda kupił facepalm%5B1%5D.gifswieca.gif

rdześć zlosnik.gif

ja nie korzystałem, ale moja zona.gif pracuje w salonie forda i z tego co mówi to nie ma z tym problemu.

Napisano
  • Autor

> forda kupił

Oj tam oj tam zlosnik.gif

> rdześć

> ja nie korzystałem, ale moja pracuje w salonie forda i z tego co mówi to nie ma z tym problemu.

Moja też pracuje, więc jak się będzie psuł, to chociaż będzie miała po drodze do serwisu zlosnik.gif

Napisano

> Jak w temacie. W sensie - nie tylko czy ktoś ma i płaci, ale czy ktoś ma doświadczenia z naprawy

> samochodu w ramach tejże

> Właśnie wykupiłem do nowonabytego C-Max 1.8 16V 2008r, co oprócz normalnej stawki 89zł kosztowało

> mnie dodatkowe 150 za przegląd kwalifikacyjny (bo poprzedni właściciel zignorował przegląd po

> drugim roku). No i się zastanawiam, jak na tym wyjdę jeśli w przyszłości przyjdzie skorzystać?

> PS. Witam Fordziarzy

witam, nic się nie martw, ford jest jak rak... zeżre Ci wszystkie oszczędności czacha.gif

ps. chodzi Ci o gwarancje na blachę? Jeżeli tak, to teściowie korzystają w fusionie-wAuto Bosie wszystko robią bez szemrania.

Napisano
  • Autor

> ps. chodzi Ci o gwarancje na blachę? Jeżeli tak, to teściowie korzystają w fusionie-wAuto Bosie

> wszystko robią bez szemrania.

Chodzi mi o to:

Gwarancja12

Napisano

> Jak w temacie. W sensie - nie tylko czy ktoś ma i płaci, ale czy ktoś ma doświadczenia z naprawy

> Właśnie wykupiłem do nowonabytego C-Max 1.8 16V 2008r, co oprócz normalnej stawki 89zł kosztowało

> mnie dodatkowe 150 za przegląd kwalifikacyjny (bo poprzedni właściciel zignorował przegląd po

> drugim roku). No i się zastanawiam, jak na tym wyjdę jeśli w przyszłości przyjdzie skorzystać?

> PS. Witam Fordziarzy

Nie bój się. Wymieniają kpl. skrzynie biegów np. cool.gif

Napisano

> Chodzi mi o to:

> Gwarancja12

waytogo.gif

Napisano

> PS. Witam Fordziarzy

Ja mam podobnie jak Ty. Po "wyjściu" gwarancji producenta wykupiłem 12 m-cy przedłużenia. Od tego faktu upłynęły raptem 2 tygodnie, więc nie miałem okazji skorzystać.

A co do tego 150 zł za test kwalifikacyjny, to i tak by Ci to policzyli, niezaleznie od tego czy poprzedni właściciel robił skrupulatnie przeglądy czy nie. Tak przynajmniej zrobili to w moim przypadku. Poprzedni właściciel zrobił 2 przeglądy gwarancyjne a mimo to dodatkowe 150 zł ode mnie pobrali. Chodziło o to, że jestem nowym włascicielem auta i nie byłem wczesniej ich klientem. Tak przynajmniej tłumaczył to serwisant...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.