Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polo 9N 2008 głośniki w tylnych drzwiach?

Featured Replies

Napisano

Witam . I oto stałem się posiadaczem VW Polo z 2008 roku 1.2 - 5 drzwi. I od razu mam pytanko . Czy ktoś się orientuje jak jest z głośnikami w tylnych drzwiach. Maskownice są czyli miejsce też powinno być nie wiem tylko czy głośniki tam fabrycznie są czy nie ma. Mam fabryczne radio (takie zabudowane w konsolę ) Nie wiem czy jest instalacja na 4 głośniki czy tylko na 2 (+ wysokotonowe w przdnich słupkach.- coś tam syczy chyba ) Na radiu jest jeden przycisk do Bal/Fad czyli prawo lewo i przód tył ale działa tylko Bal a Fad jest jak by nie aktywne bo nie da się wejść w takie ustawienie. Czy jeśli były by podłączone głośniki do radia to opcja była by dostępna? Może miał już ktoś z tym jakieś dośwaidczenia . Bardzo proszę o porady. Nie chcę zmieniać nagłośnienia , głośników czy radia z wzmacniaczem ... chodzi mi tylko czy da się podłączyć głośniki w tylnych drzwaich i czy są już tam kable fabrycznie. Polo 2008r. 1.2 Trendline 60 KM. Krajowy z salonu.

Napisano

z tyłu nie ma ani głośników ani instalacji, niestety ...

wchodzi normalny 16,5 cm głośnik przez dystans stosowny

Napisano
  • Autor

> z tyłu nie ma ani głośników ani instalacji, niestety ...

> wchodzi normalny 16,5 cm głośnik przez dystans stosowny

A co z radiem fabrycznym? Obskoczy dwa dodatkowe głośniki? Czy wtedy będzie aktywne Bal/Fad

Napisano

> A co z radiem fabrycznym? Obskoczy dwa dodatkowe głośniki? Czy wtedy będzie aktywne Bal/Fad

to jest zagadka bo nie ma gwarancji, że ma wyjście na 4 ale zazwyczaj po podłączeniu tyłu pojawiała się opcja ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.