Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kolanko redukcyjne

Featured Replies

Napisano

Witam

Panowie powiedzcie mi bo do Turbo potrzebuje kolanko redukcyjne bo stare zmurszało u góry

Te stare kolanko dobrałem z węża wodnego od lublina ale teraz w sklepie coś nie mogą mi znaleźć ani sprowadzić

Kolanko było 35 na 45mm ja na allegro znalazłem innym wąż od lublina ale 35 na 50mm

I teraz pytanie czy te 5mm + stłumie ściskając opaską czy mimo to będzie za luźny ? wink.gif

Napisano

> Witam

> Panowie powiedzcie mi bo do Turbo potrzebuje kolanko redukcyjne bo stare zmurszało u góry

> Te stare kolanko dobrałem z węża wodnego od lublina ale teraz w sklepie coś nie mogą mi znaleźć ani

> sprowadzić

> Kolanko było 35 na 45mm ja na allegro znalazłem innym wąż od lublina ale 35 na 50mm

> I teraz pytanie czy te 5mm + stłumie ściskając opaską czy mimo to będzie za luźny ?

5mm nie ściśniesz, nawet 1mm w zasadzie nie ściśniesz. Jak będzie luźne przy zakładaniu to spadnie na bank.

Ja miałem problem przy zmianie IC, że właśnie było ciut luźno to naspawałem na końcu rury taką opaskę z drutu i wtedy się trzymało ale wcześniej zrzucało mi kilka razy kolanko.

Napisano
  • Autor

a ktoś się orientuje w jakim aucie byłby taki wąż z kolankiem 35 na 45 ?

Wiem że taki wąż wystepuje w lublinie ale który to dokładnie i jak go szuakć to nie wiem crazy.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.