Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lacetti Piszczenie(pikanie) w kabinie

Featured Replies

Napisano

Mam problem z Lacetti a dokładnie nie wiem co oznaczają sygnały dźwiękowe generowane przez buzzer koło kierownicy(Niedaleko stacyjki). Najczęściej są pojedyncze piknięca, ale były też np. serie 3 piknięć. Przejrzałem dokładnie całą instrukcję od auta, ale nie ma o tym słowa, google też nie jest pomocne...

Napisano

> Mam problem z Lacetti a dokładnie nie wiem co oznaczają sygnały dźwiękowe generowane przez buzzer

> koło kierownicy(Niedaleko stacyjki). Najczęściej są pojedyncze piknięca, ale były też np.

> serie 3 piknięć. Przejrzałem dokładnie całą instrukcję od auta, ale nie ma o tym słowa, google

> też nie jest pomocne...

Buzer piszczy kiedy otwierasz drzwi kierowcy i są:

1. kluczyki w stacyjce

2. zostały włączone światła

Napisano
  • Autor

> Buzer piszczy kiedy otwierasz drzwi kierowcy i są:

> 1. kluczyki w stacyjce

> 2. zostały włączone światła

To robi buzzer który jest w okolicy bezpieczników. Ja mam na myśli ten który jest kolo stacyjki(z zew. wygląda jak mały głośnik) i zawsze hałasuje w czasie jazdy...

Napisano

> To robi buzzer który jest w okolicy bezpieczników. Ja mam na myśli ten który jest kolo stacyjki(z

> zew. wygląda jak mały głośnik) i zawsze hałasuje w czasie jazdy...

tam nie ma żadnego głośnika - otwory przewidziane są na czujnik temperatury wewnętrznej dla klimatronika - masz (wątpliwe w 1.4)?

Musisz mieć tam niestandardowe, niefabryczne urządzenie - alarm ?

Napisano
  • Autor

> tam nie ma żadnego głośnika - otwory przewidziane są na czujnik temperatury wewnętrznej dla

> klimatronika - masz (wątpliwe w 1.4)?

> Musisz mieć tam niestandardowe, niefabryczne urządzenie - alarm ?

Klimatyzacja jest manualna. Z dodatkowego wyposażenia to tylko instalacja gazowa(BRC).

Napisano

> Klimatyzacja jest manualna. Z dodatkowego wyposażenia to tylko instalacja gazowa(BRC).

No właśnie, jeśli chodzi o miejsce koło stacyjki z podłużnymi pionowymi otworami to tam nic nie ma - ja nie dawno wstawiłem tam wskaźnik dla instalacji brc.

Zresztą możesz sobie, zdjąć dolną część tapicerki pod kierownicą- wystarczy odkręcić dwie śróbki ze schowka po lewej i reszta jest na zatrzask.

Może odkryjszesz wtedy co tam piszczy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.