Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

LPG do Peugota 307 1,6

Featured Replies

Napisano

Jak te silniki pracują na LPG , z jakimi instalacjami czyli co polecacie ? Czego unikać ?

Napisano

> Jak te silniki pracują na LPG , z jakimi instalacjami czyli co polecacie ? Czego unikać ?

dobrze dzialaja, same silniki tez dobre

unikac zlego montazu smile.gif czyli standard

a co mozna polecic? wlasiwie wszystko , od agisa przez kme na stagu i techu konczac

wtryskiwa hana

reduktor zavoli/ac

i bedzie jezdzilo

Napisano
  • Autor

> dobrze dzialaja, same silniki tez dobre

> unikac zlego montazu czyli standard

> a co mozna polecic? wlasiwie wszystko , od agisa przez kme na stagu i techu konczac

> wtryskiwa hana

I wszystko jasne. ok.gif

• 4 tygodnie później...
Napisano

Podepnę się do pytania, jak sprawa wygląda w autach po liftingu? Silniki 1,6 i 2,0 chodzą ok na gazie? Gdzieś mi się obiło że jest problem ze wskaźnikiem benzyny który mimo jazdy na LPG opada. Da się to jakoś opanować żeby pokazywał faktyczną ilość paliwa w baku?

Napisano

> Podepnę się do pytania, jak sprawa wygląda w autach po liftingu? Silniki 1,6 i 2,0 chodzą ok na

> gazie? Gdzieś mi się obiło że jest problem ze wskaźnikiem benzyny który mimo jazdy na LPG

> opada. Da się to jakoś opanować żeby pokazywał faktyczną ilość paliwa w baku?

da się emulatorem, to znaczy jak będziesz jechał to tak czy siak wskaźnik benzyny będzie pokazywał że jej ubywa ale po ponownym uruchomieniu silnika wskazówka wróci na właściwe miejsce.

Ja polecam brc. mam w 2.0 i nie narzekam za bardzo wink.gif

Napisano

To troche słabo, szczególnie na dłuższej trasie, ale pewnie by się przyzwyczaiło;) Masz wersję po liftingu czy przed?

edit

po mocy wnioskuję że przed?

Czym się te silniki różnią i czy oba 2,0 nadają się do gazu? Jaki zbiornik wejdzie w koło, tam jest zewnętrzny podwieszany? Ile Ci pali taka 2,0?

Napisano

> To troche słabo, szczególnie na dłuższej trasie, ale pewnie by się przyzwyczaiło;) Masz wersję po

w ogóle to nie przeszkadza, zazwyczaj pamiętasz ile masz paliwa na początku

> liftingu czy przed?

> edit

> po mocy wnioskuję że przed?

ja mam przedliftowy

> Czym się te silniki różnią i czy oba 2,0 nadają się do gazu? Jaki zbiornik wejdzie w koło, tam

> jest zewnętrzny podwieszany? Ile Ci pali taka 2,0?

to są różne silniki ale oba bezproblemowo gaz łykają. Zbiornik mam w kole, wchodzi 36 litrów ale słyszałem że niektórzy większe dają. Co do spalania to w trasie na tym i 400km zrobię, w mieście jakieś 250 ale ja śmigam po mieście raczej na małych dystansach więc to też ma wpływ.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.