Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

błąd Autoadaptation at limit

Featured Replies

Napisano

Wczoraj zapaliła mi się marchewa, zgasiłem auto chwila spokoju i znowu się zapaliła, sytuacja się powtórzyła coś ze 3 razy. dziś na kompie wyskoczył błąd autoadaptations at limit. Nie tak dawno ładowałem akumulator i komp był odłączony przez całą noc. Co może oznaczać ten błąd?. Silnik 1.2 v8 75km komp iaw 8f 5t ecol.

Napisano
  • Autor

> Jak to wygląda

wróć mój błąd 8v.

Napisano

> Wczoraj zapaliła mi się marchewa, zgasiłem auto chwila spokoju i znowu się zapaliła, sytuacja się

> powtórzyła coś ze 3 razy. dziś na kompie wyskoczył błąd autoadaptations at limit. Nie tak

> dawno ładowałem akumulator i komp był odłączony przez całą noc. Co może oznaczać ten błąd?.

> Silnik 1.2 v8 75km komp iaw 8f 5t ecol.

Masz coś modzone w mechanice? Błąd na 95% oznacza zwaloną lambdę, chyba, że masz ostre mody. Jakie masz spalanie?

Napisano

Jak miałem ECOLa waliło mi marchewe i odcinka przy 4 tys,komp w trybie awaryjnym działał, ale nie wiem jakie błędy miał, zmieniłem na wersje bez ECOL i śmiga.

Napisano
  • Autor

> Masz coś modzone w mechanice? Błąd na 95% oznacza zwaloną lambdę, chyba, że masz ostre mody. Jakie

> masz spalanie?

spalanie zawsze trzymało się w granicach 7 litrów. Silnik totalna seria, poza dolotem i tłumikiem. Idzie jakoś sprawdzić czy sonda jest sprawna?. Sprawdzałem pod euroskanem to na zimnym sonda jest na off, po zagrzaniu na wolnych odczyt prawie na środku (chodzi o te kwadraciki) przy przygazówce "kwadracik" ucieka w prawo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.