Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pwr.Steer Fail brak

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich pomocy potrzeba niewiem co się stało wyskoczył mi taki komunikat pwr.steer fail czy mógł się spalić bezpiecznik czy to coś poważnego brak wspoagania dziękuje za pomoc blagam.gif

Napisano

A FES na to?

Jakie masz napięcie ładowania?

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> A FES na to?

> Jakie masz napięcie ładowania?

> Pozdrawiam BAS

powiem tak jestem laik ale niemiałem styku na klemie i zrobił sie własnie takie jajo i brak wspomagania

Napisano

> powiem tak jestem laik ale niemiałem styku na klemie i zrobił sie własnie takie jajo i brak

> wspomagania

Poprawiłeś klemę i działa?

Jeśli nie działa to sprawdź napięcie ładowania, możliwe, że przez brak styku zamordowałeś regulator napięcia.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> Poprawiłeś klemę i działa?

> Jeśli nie działa to sprawdź napięcie ładowania, możliwe, że przez brak styku zamordowałeś regulator

> napięcia.

> Pozdrawiam BAS

chyba zmordowałem regulator napięcia bo po poprawie klemy wsspomaganie nie dziala myślałem że to może jakiś bezpiecznik ale jajo mlot.gif

Napisano

> chyba zmordowałem regulator napięcia bo po poprawie klemy wsspomaganie nie dziala myślałem że to

> może jakiś bezpiecznik ale jajo

Zamiast się martwić na zapas to weź miernik w łapkę i sprawdź napięcie ładowania. Bez względu na obciążenie ma mieścić się w przedziale 13,8-14,4V.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> Zamiast się martwić na zapas to weź miernik w łapkę i sprawdź napięcie ładowania. Bez względu na

> obciążenie ma mieścić się w przedziale 13,8-14,4V.

> Pozdrawiam BAS

ale niestety to dopiero jutro podjadę do jakiegoś speca a narazie bez wspomagania cholera a jeszcze jedno czy to da się ocalić czy będę musiał wymienić regulator napięcia

Napisano

> ale niestety to dopiero jutro podjadę do jakiegoś speca

W dowolnie wybranym markecie budowlanym kupisz miernik uniwersalny za 20zł, który Ci spokojnie wystarczy, np. taki, na przyszłość, dobrze by było gdyby miał brzęczyk do przedzwaniania instalacji np. taki.

> a narazie bez wspomagania cholera a jeszcze

> jedno czy to da się ocalić czy będę musiał wymienić regulator napięcia

Regulator napięcia jest w zasadzie nie naprawialny. Jeśli jest problem z ładowaniem to niestety, ale alternator na stół do sprawdzenia i wymiana uszkodzonych elementów.

Pozdrawiam BAS

Napisano

w Krakowie jest wielu dobrych znawców tematów którzy mają mierniki na 100% i są u nas na forum. Popytaj na regionalnym może ktoś będzie miał dziś troszkę czasu i pomoże Ci z problemem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.