Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem chyba z czujnikiem świateł

Featured Replies

Napisano

Mam problem (wcześniej tak miałem z lewą strona świateł mijania),teraz przepaliła mi się prawa żarówka to komputer przestał pokazywać błąd i informować o tym że awaria żarówki przedniej itd. Przy czym sytuacja dotyczy świateł mijania bo jak pozycyjne mi padły miesiąc temu to komputer elegancko wyświetlił błąd żarówki i podał lokalizacje, a przy mijania tej procedury już nie robi. I nie wiem czy sam mogę jakoś tą usterkę skorygować czy raczej odwiedziny w serwisie.

Napisano

> I nie wiem czy sam mogę jakoś tą usterkę skorygować czy raczej odwiedziny w

> serwisie.

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem... Spaliła się żarówka światła mijania i nie jest to sygnalizowane żadną lampką ani komunikatem?

Jeżeli tak, to wszystko jest w porządku. Awaria żarówek świateł mijania i drogowych nie jest sygnalizowana przez komputer...

Napisano
  • Autor

aaa to nie wiedziałem myślałem że dotyczy to wszystkich świateł, a głównie tych przednich. Pozdrawiam

Napisano

Dotyczy to świateł, które mają wpływ na bezpieczeństwo ruch pojazdu. Światła Stop i kierunkowskazy.

Napisano

> Dotyczy to świateł, które mają wpływ na bezpieczeństwo ruch pojazdu. Światła Stop i kierunkowskazy.

Ja widziałem jak dotąd dwa komunikaty, jeden o żarówce świateł pozycyjnych a drugi o oświetleniu tablicy rejestracyjnej z tyłu.

O ile jestem w stanie zrozumieć, że światła pozycyjne mogą w pewnych sytuacjach wpływać na bezpieczeństwo, to oświetlenie tablicy rejestracyjnej nijak mi do tego pasuje...

Napisano
  • Autor

> Ja widziałem jak dotąd dwa komunikaty, jeden o żarówce świateł pozycyjnych a drugi o oświetleniu

> tablicy rejestracyjnej z tyłu.

> O ile jestem w stanie zrozumieć, że światła pozycyjne mogą w pewnych sytuacjach wpływać na

> bezpieczeństwo, to oświetlenie tablicy rejestracyjnej nijak mi do tego pasuje...

Ja u siebie miałem okazje widzieć komunikat z pozycyjnymi, tablica rej., i awaria kierunkowskazów. Myślałem że światła mijania też komputer monituje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.