Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

woda w kokpicie

Featured Replies

Napisano

Swoją drogą to ciekawe dlaczego to miejsce określa się "kokpitem" , przeca to ani łódź ani samolot...? ...ale mniejsza z tem.

Otóż po myciu auta na dywaniku pasażera przedniego pojawiła się woda wykapująca spod schowka. Fakt wody ze szlaucha nie żałowałem i lałem równo... Na przedniej szybie ,na dole, dostrzegłem odstającą uszczelkę ,któtą to docisnąłem . Po deszczu problem nie występuje, ale niepokój jest. Może ktoś miał podobny problem ?

p.s w servisie mówią : "wyjęcie-włożenie szyby - 200 pln + nowa uszczelka - 135 pln " confused.gif

Napisano

> Swoją drogą to ciekawe dlaczego to miejsce określa się "kokpitem" , przeca to ani łódź ani

> samolot...? ...ale mniejsza z tem.

> Otóż po myciu auta na dywaniku pasażera przedniego pojawiła się woda wykapująca spod schowka. Fakt

> wody ze szlaucha nie żałowałem i lałem równo... Na przedniej szybie ,na dole, dostrzegłem

> odstającą uszczelkę ,któtą to docisnąłem . Po deszczu problem nie występuje, ale niepokój

> jest. Może ktoś miał podobny problem ?

> p.s w servisie mówią : "wyjęcie-włożenie szyby - 200 pln + nowa uszczelka - 135 pln "

Zdejmij podszybie i zobacz czy wlot powietrza do kabiny nie przecieka. Jeśli będziesz miał wątpliwości to odkręć ten plastik, posmaruj go silikonem i przykręć z powrotem. Przy składaniu zobacz czy wszystkie plastiki dobrze zostały spasowane ze sobą.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.