Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Po wymianie licznika w P FL actual

Featured Replies

Napisano

Witam! Właśnie do swojego fl actual 1,2 8V zamontowałem licznik z obrotkiem - teraz wiadomo osiowanie, ale nurtuje mnie inny problem Co z przełączaniem z przebiegu total na dzienny? w tej wersji nic innego nie zobaczę bo chyba nie ma kompa . Czy muszę zmieniać przełącznik czy jest inny sposób? Pozdrawiam mar04 .

Napisano

> Witam! Właśnie do swojego fl actual 1,2 8V zamontowałem licznik z obrotkiem - teraz wiadomo

> osiowanie, ale nurtuje mnie inny problem Co z przełączaniem z przebiegu total na dzienny? w

> tej wersji nic innego nie zobaczę bo chyba nie ma kompa . Czy muszę zmieniać przełącznik czy

> jest inny sposób? Pozdrawiam mar04 .

Użyj opcji szukaj było o tym trochę i jest podwieszony watek , a tak na marginesie to jak podasz masę na 4 pin w liczniku to masz przewijanie z kompa a jak to rozwiążesz to twoja sprawa czy wymienisz przełącznik zespolony czy zrobisz moddruta .

Napisano

Musisz mieć przełącznik tzw Trip, który standardowo jest w dźwigni wycieraczek.

Masz dwie opcje:

1. Kupisz przełącznik zespolony z tripem i podmienisz całość

2. Dolutujesz sobie guzik (mikrostyk) i wepniesz się w odpowiednie gniazdo w oryginalnej manetce. To pozwoli Ci na podejrzenie funkcji w tym liczniku jak przebieg dzienny, spalanie itp.

Jeżeli jesteś z okolic Wawy mogę Ci zrobićosiowanie

Napisano
  • Autor

> 2. Dolutujesz sobie guzik (mikrostyk) i wepniesz się w odpowiednie gniazdo w oryginalnej manetce.

> To pozwoli Ci na podejrzenie funkcji w tym liczniku jak przebieg dzienny, spalanie itp.

Dziękuję za wyczerpujące wypowiedzi, A czy korzystając z opcji nr2 będę potrzebował schemat gdzie się podpiąć ?Czy możesz mi w tej kwestii pomóc ?

pozdrawiam mar04

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.