Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytanie o lakier Punto mk II

Featured Replies

Napisano

Witam z sąsiedniego kącika smile.gif Ostatnimi czasy kupiliśmy dla matuli Punto mk II 2001 r. 3d. Uszkodzona jest tylna klapa i rozglądałem się za drugą, ale mam pewne pytanie. Znalazłem ponoć "igłę" choć nie wiem czy to będzie identyczny odcień mojego naszego kropka. Przechodzę do meritum, czy były jakieś zbliżone kolory/inne odcienie koloru AZZURRO ASTRALE 804/A? Czy mogę spokojnie brać tą klapę bo wszystkie wychodziły w tych samych kolorach?

Napisano

kazdy rocznik auta bedzie mial inny odcien koloru (taka informacje uzyskalem w ASO jak i od lakiernika). nie koniecznie z powodu utleniania sie tylko skladu bazy.

Napisano
  • Autor

nie no az tak idealnie być nie musi. Chodzi mi tylko o to czy to nie będzie jakiś inny odcień tego błękitu, w CC występowały 3 odcienie srebrnego z czego jeden był znacznie ciemniejszy, takiej sytuacji chce uniknąć.

Napisano

Cześć,

wymieniałem u siebie po kolizji zderzak i klapę. Pod tym linkiem masz zdjęcie jak to wygląda.

Porównaj sobie zderzak i klapę z błotnikami - dla zwykłego człowieka różnicy nie ma, chociaż jak znam życie to znawcy się czegoś zaraz dopatrzą...

z tym, że klapa którą kupiłem ma szybę z datą produkcji tą samą co inne w moim aucie więc może udało mi się kupić klapę z auta o tym samym roczniku...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.