Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czy u was tez oslona lapie snieg

Featured Replies

Napisano

kurde no zima ataken machen u mnie zaspy kolo garazu straszne wyjechalem dzis rano pobujalem sie trochu po miescie wszystko powolutku bo snieg na ulicach na wysokim poziomie co chwila jechalem i jakies nadkola oslony itp haczyly huczaly o zaspy myslalem ze sie urwa ale jednak nic sie nie stalo no i tak podjezdzam odstawic fure poziom sniegu gdzies pewnei z 30 cm miejscami no i cigle co chwila te huki no i naczytawszy sie o zerwanych oslonach mowie zajze pod mache obejze czy se nie odpadly w ramach protestu walka poslucham plynu do spryskiwaczy doleje klosze lamp przetre zobaczacze jak olej sika na pierwsza krzywke jak krokowy jest nasmarowany czy altek nie mokry nie piszczacy czasem no wiecie sami standart dla urzytkownika 1,4 i innych bbm biglaugh.gif osluchac bryke trzeba przy kazdym otwarciu maski wink.gif

no i moim oczom ukazal sie snieg

a w zasadzie gora sniegu ktora sie nie zdarzyla stopic bbo zostala dopiero nabrana ale no normalnie pol komory silnika s przodu w sniegu(no moze lekko przesadzam ale do smigla wentylatora siegal snieg) po prostu przodem jakos prze zderzak sniegu nabral i do silnika przez jakeis szpary i oslona pracujaca jako polka na snieg hehe tez macie tak czy ja mam jakis moze dziurawkowy ten przod hehe.gif mialbym pstrykacza to bym pstryknol naprawde durzo tego sniegu w komoze

wymietlem raczka troche z grubsza i zostawilem w nadziej ze stopnieje grinser006.gif

Napisano

> kurde no zima ataken machen...

No ja myślałem, że to tylko Gigi pisze zdania na 8 linijek hehe.gif

A co do osłony, to raz zajrzałem pod maskę po podobnej jeździe (doładowując akumulator).

Trochę śniegu się zebrało, ale doszedłem do wniosku, że dzieje się tak raczej przy cofaniu w zaspach...

Stopniał... I tyle...

Napisano

Jak używam auta jako spychacza to też śniegu się nazbiera w dolnych partiach

Ale w sobotę w czasie zadymki śnieżnej po powrocie ze 100 km przejażdżki po otwarciu maski zamurowało mnie.

Zmarźnięty ubity śnieg zalegał przy błotnikach za lampami, na zbiorniczku od płynu.Nawet na akumulatorze była mała malownicza zaspa.

Czy wszystkie BB tak mają ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.