Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

aisan ustawiony-wreszcie

Featured Replies

Napisano

hej

pojechałem cc do Kalisza do firmy ren-gaz,okazało się żę zawór trójdrożny się zawiesza i zawór od filtra z węglem aktywnym jest do bani.Regulacia i sprawdzanie trwało 3 godziny ale warto było teraz chodzi jak pszczółka,na ssaniu nawet zamulony nie jest.

Polecam warsztat .

Napisano
  • Autor

> a mozesz powiedziec dokladny adres ? i jakie koszty takiego czegos

Kalisz ul.łódzka 205

(62)7670-356 warsztat gażniki

www.autonaprawamendera.cba.pl/gazniki.html

zamówiłem gażnik regenerowany za 320złz przesyłką bo swojego starego nie chciałem oddawać,jak oddasz stary to kosztuje to 280zł.Nie mogłem sobie poradzić z regulacją obroty falowały,jak nie falowały to po rozgrzaniu na pierwszym skrzyżowaniu gasł silnik,na gażnik udzilelają rocznej gwarancji.Wjęc pojechałem do nich, magik regulował 3 godziny posprawdzał wszystko i jest ok.Jeszcze poszła mi sprężyna w zamku pojechali na złom i zamontowali "nowy mechanizm "zamykania drzwi.Po regulacji na trasie Kalisz -Gdańsk cienias spalił mi 5,2litra/100km,a na ssaniu chodzi jakby nie był na ssaniu czyli nie muli normalnie przyspiesza,a tak zawsze każdy mówił ze na ssaniu to normalne icon_rolleyes.gif,ze tak ciężko przyspiesza.W trójmieście nie ma nikogo kto się zna na tych gażnikach,kążdy kasuje się mądzrzy albo mówi,że to do du... gaznik itd.A jednak jest chłop w firmie ren-gaz co się zna na tym polecam,mają silnik od cieniasa i na nim regulują-choć każdy silnik jest inny radze jechać osobiście zrobiłem 700km w dwie strony ale było warto.

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.