Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jadę w piątek walczyć z ASO i mam pytania...

Featured Replies

Napisano

Zadzwoniłem, umówiłem się na oblookanie wad w piątek.

NA pytanie Pana z serwisu co dolega pacjentowi usłyszał:

1. Fotel kierowcy puka na każdym zakręcie ( ewidentnie coś urwane, pęknięte w stelażu)

2. Sławne tylne hamulce podczas hamowania jadąc do tyłu.

Tu usłyszałem że to tylko panie wyczyścić wystarczy hahaha.gif

Na to ja, że wyjeżdżając z salonu na wstecznym było to samo i to nie od brudu, tylko potrzebuje tłumików drgań i se sprawdźcie co to jest zanim przyjadę devil.gif Na jakieś tam czyszczenie się nie zgodzę, bo jak znam życie to wezmą stefkę, dwie, a tu ewidentnie nie o to biega.

3. Nadkole. Ale to wiem że mnie na drzewo spuszczą. Ale przyjmę chętnie numer zgłoszenia bo się wyśle do CHP i może w końcu ktoś coś z tym zrobi. A jakj nie to TVN Turbo i sie akcję zrobi nie? palacz.gif

Najbardziej wnerwia mnie ten fotel, bo się słuchać go nie da. Tak jakby słoik między prowadnicami na zakrętach się o nie obijał alien.gif Zgłaszałem to na 1 przeglądzie ale ASO stwierdziło że jest git, jasne git w doope. Przewiozę serwisanta i zobaczymy czy taki git tuk.gif

Amorów nie zgłaszam bo jak mają takie same dać to ja wiem? Stycznik klapy działa więc też nie zgłaszam.

BTW w Astrze 4 są takie same amory z przodu hmm.gif Jeśli tak to czy tam też stukają hmm.gif

Napisano

>Tak jakby słoik między prowadnicami

> na zakrętach się o nie obijał

Może coś ci pod fotel wleciało? Żona, kot, pies, cokolwiek rotfl.gif

> Amorów nie zgłaszam bo jak mają takie same dać to ja wiem?

tuk.gifkara.gifchaja.gif Chciał kolega etac_owiec zrobić akcję to nikt lista nie pisał icon_rolleyes.gifhttp://autokacik.pl/showflat.php?Cat=0&Number=285971254&page=1&fpart=1&vc=1

Napisano

> Może coś ci pod fotel wleciało? Żona, kot, pies, cokolwiek

> Chciał kolega etac_owiec zrobić akcję to nikt lista nie pisał

> http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=0&Number=285971254&page=1&fpart=1&vc=1

Po mojej wczorajszej wizycie w ASO i spuszczeniu na drzewo, pismo już poszło do Auto Świat i TVN Turbo w sprawie nadkoli

W sprawie amorów to cisnij, oni juz wiedza co robic

Napisano
  • Autor

> W sprawie amorów to cisnij, oni juz wiedza co robic

A na moje pytanie czy takie same amory są w Astrze 4 co powiesz? I czy ten temat tam też występuje?

Napisano

> A na moje pytanie czy takie same amory są w Astrze 4 co powiesz? I czy ten temat tam też występuje?

Tez tylko ze udział procentowy jest mniejszy. Wynika to z tego ze 90% produkcji w Cruze idzie od koreańskiego dostawcy, a w przypadku Astry odwrotnie

Napisano

np u mnie to w astrze j bardzo często sie wymienia amortyzatory na stuki nawet opel na te stuki wymyślił środek zaradczy na wymianę na coś zmodyfikowane amorki

Napisano

Tu jest oficjalny numer informacji technicznej (nie jest to kampania, tylko sposób postępowania w przypadku usterki)

Official TSB PI0645: Knock or pop noise heard when coming to a stop or at low speeds over small bumps - Jan 10, 2012.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.