Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co powiecie o takiej Bertonce..?

Featured Replies

Napisano

> http://otomoto.pl/opel-astra-bertone-150km-super-stan-C25511074.html

> Szukam autka, i to mi wpadło w oko, postaram się jak najszybciej podjechać i obejrzeć, czy one po

> tyle chodzą? Jak te silniki znoszą gaz..?

Mniej więcej po tyle chodzą (15-20kpln to realna cena tych aut), choć tu pewnie jeszcze do opłat.

Z tych zdjęć co są i opisu co jest dużo powiedzieć się nie da.

Napisano

> Jak te silniki znoszą gaz..?

Silniki bardzo przyjemne, elastyczne i w tej budzie już powinien jechać ładnie. Silnik na łańcuchu co jest i zaletą ale i w tych rocznikach wadą no.gif Silnik miał wadę fabryczną i była kampania serwisowa- za mała dysza smarowania łańcucha- lubiały strzelić no.gif Jeżeli jest po kamapanii to powinien mieć jakieś znaki zrobione gdzieś w okolicach rozrządu (poczytaj gdzieś w necie, sporo o tym pisali). Warto też zadzwonić do centrum obsługi GM Polska i powinni powiedzieć czy miał jakieś kampanie robione i czy powinien jakieś mieć. Potwierdzisz tez z grubsza przebieg jeżeli był serwisowany. Silnik też lubi popić olej, nie każdy ale niektóre biorą sporo (pierścienie). Mam ten silnik w vectrze i mój oleju nie bierze ale słyszałem że niektórym biorą sporo. Mam gaz od 4 tys km i póki co jestem bardzo zadowolony. W większej budzie VC pali 11-12l lpg w cyklu mieszanym, miasto kolo 14 przy żwawej jeździe ok.gif

Napisano
  • Autor

> http://otomoto.pl/opel-astra-bertone-150km-super-stan-C25511074.html

> Szukam autka, i to mi wpadło w oko, postaram się jak najszybciej podjechać i obejrzeć, czy one po

> tyle chodzą? Jak te silniki znoszą gaz..?

hmm, ogłoszenia już nie ma... spineyes.gif

jest jeszcze jeden, ten sam silnik,

http://moto.allegro.pl/opel-astra-bertone-2-2-szyberdach-klima-okazja-i2549745214.html

nie za tani? zlosnik.gifzlosnik.gif, chociaz przebiegu tez juz ma, no i 12 lat, to cena chyba adekwatna?

ew. 1.8 mógłbym wziac, jakos sie pewnie to odpycha zlosnik.gif

ile silniki 1.8 maja, 115 czy 125 km? bo na aukcjach roznie piszą 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

Powiedzcie mi jeszcze - czy Corsy C Gsi - warte to uwagi? Jedzie fajnie?, gazuje się dobrze? to ten sam silnik 1.8 co tez w bertone? wink.gif

Napisano

> Powiedzcie mi jeszcze - czy Corsy C Gsi - warte to uwagi? Jedzie fajnie?, gazuje się dobrze? to

> ten sam silnik 1.8 co tez w bertone?

Z18XE gazuje się dobrze. Jedzie to lepiej niż Bertone z tym silnikiem, za sprawą wagi auta.

Napisano
  • Autor

> Z18XE gazuje się dobrze. Jedzie to lepiej niż Bertone z tym silnikiem, za sprawą wagi auta.

a ogólnie o tych oplowskich silnikach w bertone ?

jakie wychodziły?

1.8 - chyba raczej bezawaryjny? pasek czy łancuch? i czy nie biora oleju? wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.