Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szyberdach w CC

Featured Replies

Napisano

Witacie

Chciałam zapytać tylko czy ktoś z Was montował w swoim CC szyberdach z Punto 2, jak tak to czy mogę prosić o jakieś zdjęcia. I od razu pytanie czy opłaca się? Chodzi mi o późniejsze jakieś przecieki, korozje itp?

Napisano

> Witacie

> Chciałam zapytać tylko czy ktoś z Was montował w swoim CC szyberdach z Punto 2, jak tak to czy mogę

> prosić o jakieś zdjęcia. I od razu pytanie czy opłaca się? Chodzi mi o późniejsze jakieś

> przecieki, korozje itp?

Po co montować z punto jak można zamontować orginalny z CC ??

Napisano
  • Autor

> Po co montować z punto jak można zamontować orginalny z CC ??

Dlatego, że oryginalny jest hmm "uchylany" a ten z Punto rozsuwany. Mam nadzieje, że rozumiecie co mam na myśli smile.gif

Napisano

> Dlatego, że oryginalny jest hmm "uchylany" a ten z Punto rozsuwany. Mam nadzieje, że rozumiecie co

> mam na myśli

Nie wiem czy tak łatwo będzie go zamontować, bo weź pod uwagę to, że będzie zapewne chowany w podsufitex.

Napisano

> Nie wiem czy tak łatwo będzie go zamontować, bo weź pod uwagę to, że będzie zapewne chowany w

> podsufitex.

z punto II jak dobrze pamiętam wyciągany jest cały na zewnątrz

largeimg,IMG_4861543950b45979.jpg

Napisano

> Dlatego, że oryginalny jest hmm "uchylany" a ten z Punto rozsuwany. Mam nadzieje, że rozumiecie co

> mam na myśli

Firma Webasto produkowała "rozsuwany" szyber do CC ok.gif

Napisano

> z punto II jak dobrze pamiętam wyciągany jest cały na zewnątrz

To jest akurat P1

Napisano
  • Autor

Bo nie będę ukrywała, że myślałam o czymś takim http://allegro.pl/szyberdach-elektryczny-fiat-punto-ii-1-2-3d-i2555824977.html

Co do montażu to sama nie będę tego robiła, tylko pewnie oddam to w ręcę jakiegoś blacharza. Chciałam tylko wiedzieć czy ktoś już to robił, tzn wstawiał ten szyber do swojego Cieniaska?

Mogłabym jeszcze prosić o fotkę CC z szyberdachem rozsuwanym tej firmy "Webasto"?

Napisano

> Mogłabym jeszcze prosić o fotkę CC z szyberdachem rozsuwanym tej firmy "Webasto"?

Postaram się zrobić i wrzucić wieczorem waytogo.gif

Napisano

images_thumb_6198_800_800_resize.jpg

1999775095.jpg

Napisano

Fido to jest faltdach montowany w 900 soleil albo 1.1 za dopłatą. W 1.1 był krotszy o jakieś 15cm i otwierany ręcznie, w soleil elektryczny. I szyberdachem bym tego nie nazwał..

Napisano

Nie udało mi mi się cyknąć fotek, ale znalazłem zdjęcia jak był jeszcze w rękach poprzedniego ( i być może następnego wink.gif) właściciela. Chiba się nie obrazi smile.gif

p1020895hd.th.jpg

Napisano
  • Autor

Och jaki śliczny ten materiałowy dach, gdzie mogę taki nabyć i ile może mnie kosztować?

Napisano

> Och jaki śliczny ten materiałowy dach, gdzie mogę taki nabyć i ile może mnie kosztować?

Chcesz to mogę Ci sprzedać razem ze sportingiem :D. A tak na poważnie to w PL jest ciężko znaleźć, na CC-Forum ziomek będzie miał na sprzedaż kompletny z 900 (czyli elektryczny i dłuższy) jak chcesz mogę pochytać kontakt. A tak ogólnie ciężko jest kupić i nie jest to tanie 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.