Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uno 0.899 - błędy...

Featured Replies

Napisano

Nie wiem czy to do Was czy na szarańczę mnie wytentegujecie... ale zacznę tu bo to buda od Uno zlosnik.gif

Więc bawiłem się w diagnostyka... sprzęt d00py nie urywa, ale... seej... tfuu... Uno 0.9 obłużyłem palacz.gif

Podłączyłem... parametry... sonda stoi... (ale to wiedzieliśmy od dawna - komp potwierdził)

natomiast pojawiły się inne błędy...

dvns_489_ub5gi.jpg

mogę się od Was coś dowiedzieć co to u licha chodzi dokładnie z 2 i 4 błędem?? (1 - walnięta sonda a 3 to może być wina tego, że był wyjmowany czujnik położenia wału, nie?)

Napisano

Uno 899 to jeden wielki błąd i tu w zasadzie należałoby zakończyć wywód ale...

Jest tam taki elektrozawór od cyrkulacji oparów. Szukaj za prawą lampą, gdzieś na prawym nadkolu (nie pamiętam dokładnie bo u mnie było 4 swapy). Poznasz go po tym że jest na niebieskim, plastikowym wężyku paliwowym (właśnie od tych oparów).

Tam prawdopodobnie jest zwarcie, może ten czujnik jest do wywalenia, może wiązka się przetarła..

W samochodzie jest immobilizer?

Napisano
  • Autor

> Uno 899 to jeden wielki błąd i tu w zasadzie należałoby zakończyć wywód ale...

no ja wiem wiem... Usiłowałem kumplowi to wytłumaczyć... ALEEE była "okazja"... Zresztą nie ważne.

> Jest tam taki elektrozawór od cyrkulacji oparów. Szukaj za prawą lampą, gdzieś na prawym nadkolu

> (nie pamiętam dokładnie bo u mnie było 4 swapy). Poznasz go po tym że jest na niebieskim,

> plastikowym wężyku paliwowym (właśnie od tych oparów).

> Tam prawdopodobnie jest zwarcie, może ten czujnik jest do wywalenia, może wiązka się przetarła..

Dzięks za info ok.gif

> W samochodzie jest immobilizer?

w kluczyku nie ma... chyba nie ma, a takiego zewnętrznego to nie ma...

Chyba, że był kiedyś i ktoś zdemontował, ale jak tak to któryś z poprzednich właścicieli...

Napisano

> Dzięks za info

> w kluczyku nie ma... chyba nie ma, a takiego zewnętrznego to nie ma...

> Chyba, że był kiedyś i ktoś zdemontował, ale jak tak to któryś z poprzednich właścicieli...

dokładnie chodzi o immobilizer który w sc fabrycznie był w kluczyku, w uno 899 fabrycznie nie ma a jak wiadomo komp uno 899 jest zaimplementowany z sc 899 to sie pluje...

GP

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.